Στο «στρατόπεδο» του Μπαγιώτη ο Μάριος Μακλαβάς

Ο 26χρονος Μάριος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του και ξεκινά «Νέο Ξεκίνημα» με το συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη

Μέχρι στιγμής αποτελεί τον Βενιαμίν της παράταξης, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για να μην ακουστεί η φωνή του. Εξάλλου, όπως και ο ίδιος αναφέρει, οι νέοι πρέπει να τολμούν για να αλλάξουν, όσα ενοχλούν.
Και ο Μάριος Μπακλαβάς, τολμά και θέτει στα 26 του χρόνια «Νέο Ξεκίνημα» με το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη.
Για όσους τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άκρως ανήσυχο πνεύμα που διακρίνεται για τις φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις που τον οδηγούν στο «Νέο Ξεκίνημα» με μπροστάρη τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μπαγιώτη.
Αρκετά δραστήριο και ωφέλιμο πρόσωπο της «νέας γενιάς» του Γριζάνου που στα 26 του χρόνια παίρνει το «βάπτισμα του πυρός» και εισβάλει για πρώτη φορά στον πολιτικό αυτοδιοικητικό στίβο του Δήμου Φαρκαδόνας.
Συντάσσεται και κατέρχεται στην τοπική αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη, φιλοδοξώντας να συνεισφέρει αποτελεσματικά στην αναγέννηση της πολιτικής σκηνής του τόπου.
«Οι νέοι πρέπει να τολμήσουμε και να αλλάξουμε όλα όσα μας ενοχλούν. Πρέπει να είμαστε αλλά και αν δεν είμαστε οφείλουμε να γίνουμε ωφέλιμοι καθώς σε μας πλέον εναπόκειται- με την παρουσία μας, τις φρέσκιες ιδέες και αντιλήψεις μας – να βάλουμε το θεμέλιο λίθο για το μέλλον του δήμου μας. Η δυσαρέσκεια των συνδημοτών και η απαξίωση για τα πολιτικά τεκταινόμενα στο δήμο μας είναι δικαιολογημένη. Η αλλαγή δεν ήρθε και δεν θα έρθει με λύσεις και πρόσωπα του παρελθόντος. Χρειάζεται ένας νέος σχεδιασμός, ένα «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» με ανθρώπους με όραμα, σχέδια και αγάπη για τον δήμο Φαρκαδόνας . Ο αυριανός δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης και εμείς να είστε σίγουροι ότι, θα συνεισφέρουμε αποτελεσματικά εκσυγχρονίζοντας όλα τα επίπεδα της τοπικής αυτοδιοίκησης με περισσότερες ευκαιρίες για μας και τις γενιές που έρχονται», αναφέρει στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας τους.