Στο συνδυασμό της Δέσποινας Μπότη η Δήμητρα Τσάτσου

Η 38χρονη Δήμητρα Τσάτσου έλκει την καταγωγή της από το δημοτικό διαμέρισμα Γριζάνου και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.

Στο συνδυασμό της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης του Δήμου Φαρκαδόνας», της υποψηφίας δημάρχου κα Δέσποινας Μπότη θα συμμετέχει, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος η κα Δήμητρα Τσάτσου.

Η 38χρονη Δήμητρα Τσάτσου έλκει την καταγωγή της από το δημοτικό διαμέρισμα Γριζάνου και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.

Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Συστηματικής Φιλοσοφίας (Πολιτική- Ηθική- Φιλοσοφία των Επιστημών). Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Ειδικής Αγωγής στο Ε.Α.Π. και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών. Κάτοχος Proficiency Αγγλικών, ECDL, της Braille, και πιστοποιητικών ετήσιων επιμορφώσεων σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Αγωγής, Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και Οργάνωσης διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και του Ε.Κ.Π.Α.

Έχει εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Μουσείο Ακρόπολης, σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών στο Γριζάνο και στη Φαρκαδόνα Τρικάλων. Επίσης, δίδαξε ως ωρομίσθια καθηγήτρια σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και υπουργείου Τουρισμού – Πολιτισμού ανά την Ελλάδα και σε Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. Διδάσκει επίσης εθελοντικά στο Ανοιχτό Σχολείο προσφύγων και μεταναστών του Πειραιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *