Στο τραπέζι του διαλόγου τα προβλήματα των ΕΒΕ Φαρκαδόνας

Επί τάπητος αναμένεται να τεθούν τα προβλήματα των ΕΒΕ Φαρκαδόνας στην προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή γενική συνέλευση του τοπικού Οργάνου.

Στη γενική συνέλευση αναμένεται να τεθούν προς συζήτηση τα προβλήματα που απασχολούν έντονα τα τελευταία χρόνια το σύνολο των ΕΒΕ της Φαρκαδόνας, αλλά και των υπολοίπων της χώρας και τα οποία έχουν επιδεινωθεί τελευταία με την εφαρμογή των νέων μέτρων.

Η παρουσία των ΕΒΕ της Φαρκαδόνας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Ξάνθο Νάτσινα, ο οποίος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή.

Στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης πέραν των άλλων αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι του διαλόγου η συμμετοχή στο πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που έχει προταθεί για τις 2 Νοεμβρίου στην Λάρισα με τη συμμετοχή, ΕΒΕ, εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, αγροτών, συνταξιούχων και νεολαίας. Παράλληλα ο λόγος αναμένεται να στραφεί και στα μαθήματα αλληλεγγύης που διεξάγονται από το ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα για τα παιδιά οικονομικά αδυνάτων οικογενειών.

Ο κ. Νάτσινας και η διοίκηση του τοπικού Οργάνου αναμένεται να σταθούν και στο θέμα των αυξήσεων των τιμολογίων ύδρευσης, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαμαρτυρία που είχε αποφασιστεί κατά το παρελθόν στο δημοτικό συμβούλιο με την έκδοση ψηφίσματος.

Τέλος μεταξύ των θεμάτων θα είναι η λήψη απόφασης κατά των πλειστηριασμών ΕΒΕ και εργαζομένων με οποιαδήποτε μορφή και τρόπο συμπαράστασης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου.