Συμπαραστάτης στον αγώνα του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» ο Κώστας Κοκκινίδης

Έκλεισε επιτυχημένα ο προεκλογικός κύκλος για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του Μιχάλη Μπαγιώτη  

Από τον περασμένο χειμώνα μέχρι και σήμερα που ουσιαστικά ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος, ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, προσέφερε πολλά στο συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη και το «Νέο Ξεκίνημα».

Αρωγός σε κάθε προσπάθεια με φιλοτιμία, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων για να έρθει η αλλαγή στο Δήμο Φαρκαδόνας. Για να επικρατήσει το δίκαιο, να εκφραστεί και να αναδειχτεί η καθαρότητα, προάγοντας την τιμιότητα κι όχι τα χτυπήματα κάτω από την μέση.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο Κώστας Κοκκινίδης, υπήρξε και συνεχίζει αγωνιστής και συμπαραστάτης σε κάθε δημότη, σε κάθε πρόβλημα που ταλανίζει την περιοχή, πασχίζοντας να δώσει λύσει όπου μπορεί και στο μέτρο του δυνατού.

Ο κόσμος ξέρει να εκτιμά τις προσπάθειες και αναμφίβολα θα τιμήσει το πρόσωπο του Κώστα Κοκκινίδη στις εκλογές της Κυριακής.

Θα τιμήσει το «Νέο Ξεκίνημα» και τους ανθρώπους που το ακολουθούν ώστε όλοι οι δημότες να ακολουθήσουν πρόσωπα που γνωρίζουν τα προβλήματά τους και νοιάζονται για αυτά.

Κι ο Κώστας Κοκκινίδης είναι γνώστης των προβλημάτων του κόσμου και νοιάζεται πραγματικά γι’ αυτά.