Συγκέντρωση τροφίμων στη Φαρκαδόνα για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής

Η συγκέντρωση θα γίνει την Δευτέρα και τρίτη στα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση του Δήμου Φαρκαδόνας, της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Φαρκαδόνας και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής στο αίτημα του γραφείου εθελοντισμού και νέας γενιάς-ΚΕΔΑ Δήμου Αμαρουσίου  όπου πρόεδρος ειναι ο κος Πέππας για στενή συνεργασία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των ακραίων καιρικών φαινομένων στο δήμο Μάνδρας Αττικής.

Οι εν λόγω τοπικοί φορείς αποδέχτηκαν το αίτημα για συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα αποσταλούν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής.
Ο Δήμος Φαρκαδόνας καθώς επίσης η Αντιδημαρχία και η ΚΟΙΔΕΦΑ απευθύνουν κάλεσμα σε κατοίκους σχολεία και συλλόγους της Φαρκαδόνας να βοηθήσουν συνησφέροντας τρόφιμα και είδη καθημερινής ανάγκης.

Η συγκέντρωση τροφίμων θα γίνει την Δευτέρα και την Τρίτη στα γραφεία των τοπικών κοινοτήτων αναδεικνύοντας την ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα ακι απλώνοντας το χέρι της βοήθειας και της αλληλεγγύης.

Συντονίστρια και υπεύθυνη της δράσης σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο είναι η Συνεργάτιδα του κ Πατούλη και υπεύθυνη εθελοντισμού στο δήμο Αμαρουσίου κα Χριστίνα Γαλανοπούλου η οποία έλκει την καταγωγή της από το Δήμο Φαρκαδόνας καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Ταξιάρχες.

Η κα Γαλανοπούλου με τον δήμαρχο κ Θανάση Μεριβάκη και τον Αντιδήμαρχο κ Γιάννη Μέμηλα σε πρόσφατη εκδήλωση στους Ταξιάρχες. Όπως μας αναφέρει και η ίδια η εκτίμηση προς το πρόσωπο του δημάρχου Φαρκαδόνας είναι απεριόριστη

Η κα Χριστίνα Γαλανοπούλου

1 σχόλιο

  1. Ξανθος.
    18/11/2017 at 22:42

    Τα διαπλεκόμενα συνεχίζουν,μαζί με τους βολεμένους!!!!!!Το ερώτημα είναι:οι κέντρο αριστεροί θα συνεργαστούν με την ΝΔ ή με πιόνια του συστήματος;