Συγκίνησαν και μάγεψαν τα παιδιά του Παιδικού σταθμού Φαρκαδόνας

Αναπαράσταση της Θείας Γέννησης από τα παιδιά που με αθώο τρόπο μίλησαν στις ψυχές όλων των παρευρισκομένων

Πριν περίπου ένα μήνα οι δασκάλες του Παιδικού Σταθμού Φαρκαδόνας, άρχισαν να προετοιμάζονται για την Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Λίγο αργότερα διένειμαν του ρόλους και οι πρόβες ξεκίνησαν. Αν και αρχικά οι λιλιπούτειοι ηθοποιοί εμφανιζόταν ντροπαλοί και αγχωμένοι, εντούτοις όσο περνούσε ο καιρός και εντρυφούσαν τους ρόλους τους, μαθαίνοντας ταυτόχρονα από τις δασκάλες τους άγνωστες πτυχές της Θρησκευτικής ιστορίας άρχισαν να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους.

Και πραγματικά το κατάφεραν, αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα που παρουσίασαν στην γιορτή του σχολείου τους.

Χωρίς τρακ και άγχος, με θάρρος και ταλέντο, παρά το ιδιαίτερα μικρό της ηλικίας τους, αναπαρέστησαν τη Θεία Γέννηση, τον Ιωσήφ και τη Μαρία, η οποία έφερε το Χριστό στο κόσμο. Φυσικά από την σκηνή δεν έλειπαν οι Μάγοι, οι βοσκοί, οι άγγελοι που δόξασαν το Χριστό κατά την γέννησή του. Ευχάριστη νότα έδωσαν τα ελαφάκια που χόρεψαν εντυπωσιάζοντας με τα νάζια τους τον κόσμο. Οι εκπλήξεις για τα παιδιά δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα, προσφορά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Στην εκδήλωση

Παρόντες στην εκδήλωση υπήρξαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κώστας Θωμάς και Κωνσταντίνος Κοσμάς καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Χαλκιάς.

Το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού και η υπεύθυνη Φωτεινή Καραμέτου ευχαρίστησαν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση καθώς και το Δήμο Φαρκαδόνας και το δήμαρχο Αθανάσιο Μεριβακη και τον αντιδήμαρχο Παιδείας Ηλία Καραμάνο για την συμβολή τους και τη στήριξη τους.