Συγκίνησαν οι κάτοικοι του Γριζάνου και το προσκλητήριο του προέδρου Αχιλλέα Κακαδιάρη

Κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του προέδρου για προσφορά τροφίμων και λοιπών ειδών, τα οποία θα μεταφερθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής

Το προσκλητήριο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς που απηύθυνε στους συγχωριανούς του, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Γριζάνου του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης, συνάντησε μεγάλη ανταπόκριση. Συγκινητική θα έλεγε κανείς μιας και οι κάτοικοι του χωριού ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση του προέδρου για προσφορά τροφίμων και λοιπών ειδών, τα οποία θα μεταφερθούν στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή του καλέσματος του κ. Κακαδιάρη η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θετική, καθώς κάθε ηλικία κατοίκων έσπευσε να προσφέρει από το υστέρημα, τρόφιμα και λοιπά είδη. Έδειξαν το κοινωνικό πρόσωπο, αναδεικνύοντας και προωθώντας τα μηνύματα της ευαισθησίας, της στήριξης και της ανθρωπιάς προς τους χιλιάδες ανθρώπους που είδαν τους δικούς τους ανθρώπους να χάνονται στις φλόγες και οι περιουσίες τους να γίνονται στάχτη.

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν συσκευάστηκαν και θα αποδοθούν στο Δήμο Φαρκαδόνας, ο οποίος πλέον θα τα αποστείλει στις αρμόδιες Υπηρεσίες για να διανεμηθούν στους πυρόπληκτους.

Συγκινητική ήρθε να χαρακτηρίσει την προσφορά των συγχωριανών του ο πρόεδρος του Γριζάνου κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης.

«Πραγματικά από την πρώτη στιγμή του προσκλητηρίου που απηύθυνα στους συγχωριανούς μου, η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη. Μικροί και μεγάλοι κάτοικοι του Γριζάνου, ακόμη και παιδιά ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν σε τόσο δύσκολες εποχές για όλους μας, από το υστέρημά τους. Πραγματικά το ενδιαφέρον ήταν συγκινητικό. Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους αυτούς τους ανθρώπους που με την πράξη τους αποτελούν παράδειγμα για όλους.», τόνισε ο κ. Κακαδιάρης.

Πραγματικά μια κίνηση ανθρωπιάς που προάγει μηνύματα για τον καθένα μας…