Συμμετοχή σε πανελλήνιους αθλητικούς αγώνες για το Σωκράτη Πέτρου από την Κρήνη

Ο Κρηνιώτης στην καταγωγή, έφηβος αθλητής, αγωνίζεται με την ομάδα Βόλεϊ «Ελπίς» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης που συμμετέχει στην τελική φάση του  Πανελλήνιου Πρωτάθληματος Βόλεϊ στη Γλυφάδα

Η περιοχή της Φαρκαδόνας σαφώς δεν φημίζεται μονάχα για τους άριστους μαθητές της, αλλά και τους ικανούς αθλητές της που χρόνια τώρα έχουν σκορπίσει πάμπολλες επιτυχίες σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.

Παιδιά και έφηβοι της περιοχής μας κατέκτησαν και συνεχίζουν να κατακτούν την κορυφή, θέτοντας καθημερινά νέους στόχους.

Ένας από αυτούς και ο έφηβος Σωκράτης Πέτρου με καταγωγή από την Κρήνη Τρικάλων, ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής της αθλητικής ομάδας Βόλεϊ «Ελπίς» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα Βόλεϊ της «Ελπίδας» Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης μόλις χθες ενημερώθηκε το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Γλυφάδα και πλέον προετοιμάζεται για να δώσει τον καλύτερο αγωνιστικό εαυτό με στόχο να κατακτήσει την κορυφή.

Στους αγώνες που θα διεξαχθούν απο 22-24 Ιουνίου θα πάρει μέρος η ΑΣ Ελπίς, η οποία θα κυνηγήσει τον τίτλο μαζί με την ΓΕΗ , Καλαμάτα’ 80 και ΑΣΑ Έβρο.

Αναλυτικά:

1η αγωνιστική

ΑΣΑ Έβρος – Καλαμάτα 80

ΑΣ Ελπίς – ΓΕ Ηρακλείου

2η αγωνιστική

ΑΣ Ελπίς – ΑΣΑ Έβρος

ΓΕ Ηρακλείου – Καλαμάτα 80

3η αγωνιστική

Καλαμάτα 80 – ΑΣ Ελπίς

ΑΣΑ Έβρος – ΓΕ Ηρακλείου