Συμβουλές και ενημέρωση σε γονείς και μαθητές της Φαρκαδόνας από αστυνομικούς

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί, σε γονείς και μαθητές δημοτικών σχολείων της Φαρκαδόνας, εν όψει της νέας σχολικής περιόδου

Τις ευχές για μια καλή σχολική χρονιά έδωσαν σήμερα το πρωί υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας και της Τροχαίας κατά την παρουσία τους στους προαύλιους χώρους δημοτικών σχολείων.

Για μια ακόμη χρονιά στο πλαίσιο των εντολών της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας  αστυνομικοί επισκέφτηκαν σχολεία του Δήμου Φαρκαδόνας, διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής, με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

Μια πρωτοβουλία που ως στόχο έχει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί επίσης στην ενημέρωση γονέων και κυρίως μαθητών για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων αλλά και την προστασία τους από έκνομες ενέργειες, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής χρονιάς μέσω εκπαιδευτικών διαλέξεων που θα πραγματοποιηθούν σε σχολεία από εξειδικευμένο αστυνομικό προσωπικό.

Στο πλαίσιο αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, καθ’ όλη τη διάρκεια και της φετινής σχολικής περιόδου, θα βρίσκεται δίπλα σε γονείς και μαθητές, στους οποίους εύχεται καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά.