Συναντήσεις και συζητήσεις με μια άκρως ενδιαφέρουσα γυναίκα

Η Λένα Χαλβατζά βρέθηκε για ένα διήμερο στην Φαρκαδόνα, αναπτύσσοντας επαφές με φίλους και αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας, κάνοντας πολλούς να μιλούν ακόμη και κάθοδο της δυναμικής αυτής γυναίκας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Ευρέως γνωστή στην περιοχή της Φαρκαδόνας, που ως γνωστό αποτελεί γενέτειρά της. Ευρέως γνωστή και στο πανελλήνιο από το πλούσιο έργο και την δραστηριότητά της στην τοπική αυτοδιοίκηση κι όχι μόνο.

Ο λόγος για τη Λένα Χαλβατζά, γέννημα θρέμμα της Φαρκαδόνας. Μιας γυναίκας, ιδιαίτερα δραστήριας επαγγελματικά, με ήθος και ευγένεια.

Το όνομα της ακούγεται συχνά πυκνά τόσο σε τοπικό, όσο και κεντρικό επίπεδο. Και πως άλλωστε όταν η ίδια υπηρετεί την τοπική αυτοδιοίκηση για 34 περίπου χρόνια.Απο 2012 είναι διευθύντρια στις σημαντικότερες διευθύνσεις του Δήμου Αθηναίων, όπως Κοινωνικής Αλληλεγγύης,Διοίκησης και αποκέντρωσης, Επιχειρησιακού Σχεδιασμού και Πληροφορικής, και σήμερα η Προσωπάρχης του Δήμου Αθηναίων.Αποτελεί μια από τους στενότερους συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη. Μια γυναίκα με πλούσιο συγγραφικό έργο στην τοπική αυτοδιοίκηση και μεταπτυχιακούς τίτλους στο ίδιο αντικείμενο. Η Λένα Χαλβατζά, αποτελεί μέλος της διοικούσας επιτροπής για την κατασκευή Τεμένους στην Αττική ενώ κατέχει και τη θέση της κυβερνητικής επιτρόπου στο Άσυλον Ανιάτων.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του βιογραφικού, μιας άκρως δραστήριας γυναίκας, η οποία χρόνια τώρα μάχεται για την κοινωνία , για τους θεσμούς, προάγοντας ήθος και αξιοπρέπεια. Όλα αυτά τα χρόνια του ενεργού επαγγελματικού βίου, η Λένα Χαλβατζά δεν ξέχασε και δεν ξεχνά την γενέτειρα της, το Δήμο Φαρκαδόνας. Φρόντισε να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και υποστήριξη, όταν της το ζητήθηκε, προκειμένου να στηρίξει τον τόπο της, την κοινωνία, για ανάπτυξη και ευημερία.

Για ένα διήμερο η Λένα Χαλβατζά βρέθηκε στην Φαρκαδόνα σε συγγενικά της πρόσωπα, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί με φίλους, αναπτύσσοντας συζήτηση για την αυτοδιοίκηση και για πολλά άλλα ζητήματα τα οποία συντόμως αναμένεται να απασχολήσουν την τοπική επικαιρότητα.

Οι συναντήσεις που ανέπτυξε με αυτοδιοικητικούς της περιοχής μας αναπτέρωσε τα σενάρια όλων εκείνων που τη θέλουν να ηγείται ακόμη και συνδυασμού στις επερχόμενες εκλογές.

Μια τέτοια εξέλιξη θα ήταν ότι καλύτερο για την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας μια και οι γνώσεις της στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμες προκειμένου να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή μας, παραμερίζοντας παθογένειες του παρελθόντος.