Συνάντηση και αναμέτρηση παλαιμάχων ΑΟΤ-ΑΕΚ για την «Αρωγή»

Οι παλαίμαχοι του ΑΟΤ και της ΑΕΚ θα αγωνιστούν για καλό σκοπό στο εθνικό στάδιο των Τρικάλων την 1η Οκτώβρη στις 5 το απόγευμα

Μετά από χρόνια οι παλαίμαχοι δυο ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων δίνουν ραντεβού για να αναμετρηθούν αυτή τη φορά για φιλανθρωπικό σκοπό. Θα αναμετρηθούν σε ένα γνώριμο για εκείνους χώρο, γυρίζοντας το χρόνο πίσω και φέρνοντας στις μνήμες δυναμικές στιγμές του παρελθόντος. Εικόνες μιας άλλης εποχής για εκείνους που παραμένουν ακόμη και σήμερα παρά το πέρας των χρόνων ανεξίτηλα χαραγμένες στις μνήμες τους.

Ο λόγος για τους παλαιμάχους του ΑΟ Τρίκαλα και της ΑΕΚ που θα συναντηθούν στο εθνικό στάδιο των Τρικάλων την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου προκειμένου να αγωνιστούν για το Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή». Οι παλαίμαχοι των δυο ομάδων υπόσχονται να χαρίσουν ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα, με τα έσοδα της εκδήλωσης να προσφέρονται για καλό σκοπό και τις ανάγκες του Συλλόγου «Αρωγή». Στο ίδιο πλαίσιο θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Θωμά Μαύρου. Προαιρετική πώληση εισιτηρίου 2 ευρώ.

Χορηγός της συνάντησης ο παλαίμαχος και πρατηριούχος Χρήστος Σακελλαρίου  από την Οιχαλία Τρικάλων.