Συνάντηση της διοίκησης του Συλλόγου «Αρωγή» με την κα Κορίνα Λιούτα στην Οιχαλία

Η συνάντηση έγινε στην Οιχαλία με αφορμή και την πρόσφατη εκδήλωση που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα

Την Οιχαλία επισκέφτηκε το βράδυ της Παρασκευής η πρόεδρος του «ΘΕΛΩ» κα Κορίνα Λιούτα, προσκεκλημένη της προέδρου του Συλλόγου «Αρωγή» κας Ελένης Καϊμά. Η κα Λιούτα κατά την επίσκεψή της στην Οιχαλία είχε συναντήσεις με μέλη της διοίκησης της «Αρωγής» καθώς επίσης και με φορείς της περιοχής. Η ίδια ζήτησε να ενημερωθεί για τον αριθμό των ατόμων με αναπηρίες που κατάγονται από περιοχές της Φαρκαδόνας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η επίσκεψη εντασσόταν στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη στα Τρίκαλα, φέροντας την υπογραφή του τοπικού Συλλόγου κι είχε ως θέμα την γυναίκα και την αναπηρία.

Όπως ανέφερε η κα Ελένη Καϊμά, των δυο γυναικών είναι να υπάρξει περεταίρω συνεργασία να επεκταθεί σε τομείς που αφορούν τους ανθρώπους με αναπηρία, προκειμένου να αναδειχτούν τα προβλήματα και να επιδιωχτούν λύσεις.

Από την  πλευρά της η κα Λιούτα εμφανίστηκε υπέρμαχη της συνεργασίας προκειμένου να αναδειχτούν και να ξεπεραστούν ζητήματα που σχετίζονται με τα άτομα με αναπηρία.

Στην  συνάντηση της κας Λιούτα με μέλη της διοίκησης της «Αρωγή» βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.