Συνεχίζει απτόητος ο Ανδρέας Παπαγεωργίου

Όπως δηλώνει ο ίδιος, οι πολίτες μαστίζονται από πολλά προβλήματα, τα οποία απαιτούν δυναμικούς αιρετούς, με θέληση, όραμα για προσφορά στον τόπο

Ανεξάρτητος από την παράταξη του Θανάση Μεριβάκη συνεχίζει να πορεύεται ο Ανδρέας Παπαγεωργίου. Ο δημοτικός σύμβουλος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό την θέση του και τραβά το δικό του δρόμο, σχολιάζοντας και επικρίνοντας την δημοτική Αρχή, που μέχρι πρότινος αποτελούσε μέρος της ομάδας της.

Φυσικά ο ίδιος έχει κατασταλάξει και στην στήριξη που θα παρέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Δηλώνει πιστός υποστηρικτής και συμπαραστάτης του κ. Γιάννη Σακελλαρίου, κι όπως πληροφορούμαστε ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις για την προσέγγιση προσώπων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό του Οιχαλιώτη, υποψηφίου δημάρχου κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

Φυσικά, ο γιατρός στο επάγγελμα, Ανδρέας Παπαγεωργίου, δεν χάνει την ευκαιρία για την ανάπτυξη επαφών με πολίτες και φορείς της περιοχής, ακουμπώντας στα προβλήματα τους. Κι όπως δηλώνει ο ίδιος, οι πολίτες μαστίζονται από πολλά προβλήματα, τα οποία απαιτούν δυναμικούς αιρετούς, με θέληση, όραμα για προσφορά στον τόπο.

Προχωρά δυναμικά ο Ανδρέας και δεν πτοείται…

Το απέδειξε άλλωστε πολλές φορές και θα συνεχίσει μελλοντικά να το αποδεικνύει…