Συνέλευση Χριστανών Μαρτύρων του Ιεχωβά στα Τρίκαλα

Στο κέντρο δεξιώσεων ΠΟΛΙΤΕΙΑ που βρίσκεται στο 6 ο χλµ της οδού ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΚΑΡ∆ΙΤΣΗΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου 2018 η 2 η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά µε θέµα : «ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!»

Αυτό το πρόγραµµα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή είναι σχεδιασµένο έτσι ώστε να µας βοηθήσει να προσδιορίσουµε τι είναι αποδεκτό από την άποψη του Θεού και να ενισχύσει την αποφασιστικότητά µας να ακολουθούµε Γραφικές αρχές χωρίς να παραιτηθούµε.

Οι οµιλίες που θα παρουσιαστούν καθώς οι συνεντεύξεις, οι επιδείξεις, και οι εµπειρίες που θα ακουστούν θα βοηθήσουν τους ακροατές να εκτιµήσουν ακόµη περισσότερο το προνόµιο που έχουν να υπηρετούν τον υπέρτατο Θεό του Σύµπαντος όπου το όνοµα του είναι Ιεχωβά. Θα ακουστούν γραφικές οµιλίες προς όφελος µικρών και µεγάλων, όπως «Να χρησιµοποιείτε Σοφά τα Μέσα Κοινωνικής ∆ικτύωσης» επίσης «Να Καταπολεµάτε το Πνεύµα του Φθόνου».

Επιπλέον στο πρώτο µέρος του προγράµµατος την Κυριακή, περιλαµβάνεται το βάφτισµα σε αρµονία µε την εντολή του Ιησού Χριστού. Ματθαίος 28:19,20. Προσκαλούµε φίλους και συµπολίτες µας να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα την ∆ηµόσια Γραφική ∆ιάλεξη στις 13:30 µε το Θέµα : «Μην Εµπαίζετε τον Θεό—Με Ποια Έννοια»; Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πρόγραµµα και γενικά τις συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά βλέπε στον επίσηµο ιστότοπο jw.org/

Οι διοργανωτές της συνέλευσης απευθύνουν θερµή για όποιον θα ήθελε να την παρακολουθήσει. Ώρες Προγράµµατος 9:30 – 16:20 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *