Συνεπής, σοβαρός και μαχητικός ο Δήμος Μανιώτης

Ο δημοτικός σύμβουλος που κατάφερε να καλύψει σε λίγους μήνες το έδαφος 3,5 χρόνων διεκδικεί με δυναμισμό την ψήφο των πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας

Συνεπής, σοβαρός και μαχητικός, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Δήμο Μανιώτη, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας και εκ νέου υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Μιχάλη Μπαγιώτη, “Νέο Ξεκίνημα”.

Για τους δημοσιογραφικούς κύκλους, κι όπως κατέγραψε και καταγράφει το “KRHNHLIVE” ο Δήμος Μανιώτης αποτέλεσε αυτοδιοικητική έκπληξη. Κι αυτό γιατί, αν και κάθισε για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά έδρανα του Δήμου Φαρκαδόνας το περασμένο καλοκαίρι κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να καλύψει το χαμένο έδαφος των 3,5 χρόνων και να συγκεντρώσει τα βλέμματα αυτοδιοικητικών και δημοτών με τις τοποθετήσεις του, όπως φυσικά και με τις παρεμβάσεις του. Κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων μηνών να αγγίξει καυτά θέματα,τα οποία δεν είχαν αναδειχτεί από συναδέλφους του, αποκομίζοντας θετικά σχόλια από τους δημότες.

Ο ίδιος σήμερα διεκδικεί την ανανέωση της θητείας του με το συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” και μπροστάρη το Μιχάλη Μπαγιώτη. Έρχεται να ασχοληθεί με τον ίδιο ζήλο και την ίδια εργατικότητα προς όφελος των πολιτών, του Δήμου, στοχεύοντας στην συλλογικότητα, στην καθαρότητα και στο σεβασμό απέναντι στους συνδημότες του.

*Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη στην Κρήνη, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη και την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο του συνδιασμού «Νέο Ξεκίνημα» Ντίνα Χατζή