Συντηρείται η γέφυρα του Νεοχωρίτη Ποταμού στον Κλοκοτό

Αυτοψία στο έργο από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον πρόεδρο του χωριού κ. Θανάση Κοσμά

Στο δημοτικό διαμέρισμα Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, πραγματοποιώντας αυτοψία στα έργα που υλοποιεί η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στη γέφυρα του Νεοχωρίτη Ποταμού.

Τις τελευταίες ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την πραγματοποίηση τεχνικών έργων υποδομής, ανταποκρινόμενοι στα αιτήματα φορέων και πολιτών.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης παρουσία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κλοκοτού κ. Αθανασίου Κοσμά επέβλεψε την εξέλιξη των εργασιών στη γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού στην τοπική κοινότητα Κλοκοτού του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προέβη στην καθαίρεση των υπαρχόντων στηθαίων από σκυρόδεμα, καθώς τμήμα αυτών είχε καταρρεύσει και τα υπόλοιπα είχαν υποστεί φθορές από την πάροδο του χρόνου και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Στη θέση τους τοποθετούνται σιδηρά κιγκλιδώματα που καθιστούν ασφαλή τη χρήση της γέφυρας από τους οδηγούς και διασφαλίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Ο κ. Μιχαλάκης, κατά την επίσκεψή του στο έργο, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών.

«Με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, συνεχίζουμε. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με επιμονή και υπομονή και κυρίως με σχέδιο και πρόγραμμα, δουλεύουμε για τους πολίτες. Στόχος, του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και δικός μου, η δημιουργία ασφαλούς οδικού δικτύου σε όλο τον νομό. Σε συνεργασία πάντα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων παρεμβαίνουμε και δίνουμε λύσεις.», τόνισε ο κ. Μιχαλάκης.

Οι εργασίες αναμένεται να υλοποιηθούν σύντομα ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους προέδρους άλλων χωριών προκειμένου να διευθετηθούν ανάλογα ζητήματα και αιτήματα.