Συντοπίτισσα γιατρός εισηγήτρια σε ιατρικό συνέδριο

Η Ρευματολόγος Εύη Γεωργίου υπήρξε ομιλήτρια στο πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο για τα «Αυτοάνοσα, Ρευματικά, Μυοσκελετικά και Μεταβολικά Νοσήματα που διεξήχθη στα Γιάννενα

Πλούσιοι σε γνώσεις έφυγαν από τα Ιωάννινα, γιατροί Ρευματολογίας, όπως κι άλλων ειδικοτήτων, που συμμετείχαν στο ετήσιο, πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο για τα «Αυτοάνοσα, Ρευματικά, Μυοσκελετικά και Μεταβολικά Νοσήματα – Συνεργασία των Ιατρικών Ειδικοτήτων».

Το τριήμερο συνέδριο διοργανώθηκε από την Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών, Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος» – Ρευματολογική Κλινική και τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και την Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος. Στο περιθώριο των εργασιών έγινε διαγνωστική προσέγγιση ενώ πέραν των άλλων εκφράστηκαν προβληματισμοί και συζητήθηκαν οι θεραπευτικές εξελίξεις.

Στο συνέδριο υπήρξε και τοπική εκπροσώπηση καθώς μια από τους ομιλητές ήταν η συντοπίτισσα γιατρός, Ρευματολόγος, κα Εύη Γεωργίου, υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η οποία διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο στα Τρίκαλα, στην Κολοκοτρώνη 13.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν νεότερες διαγνωστικές και θεραπευτικές προσεγγίσεις σε ασθενείς με αυτοάνοσα, Ρευματολογικα και Μυοσκελετικά νοσήματα.