Τα μηχανήματα της «ECHO JAPAN» βρίσκονται δίπλα μας στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο «ΜΟΤΟ ΣΤΑΘΗΣ»

Αλυσοπρίονα, κλαδευτικά και ανταλλακτικά σε συμφέρουσες τιμές και με 5 χρόνια εγγύηση   

Σχεδόν 50 χρόνια τώρα η ECHO JAPAN αποτελεί ηγετική δύναμη στην κατασκευή αλυσοπρίονων, με προηγμένη τεχνολογία κορυφαίο σχεδιασμό και ασύγκριτη ποιότητα. Προσφέρει ένα κορυφαίο μηχάνημα στον πελάτη διευκολύνοντας απόλυτα στις εργασίες του. Πλέον τα πιο ελαφριά μηχανήματα και με 5 χρόνια εγγύηση στον κόσμο από 1,50 hp ερασιτεχνικά και επαγγελματικά κλαδευτικά έως και 7 hp που καλύπτουν και τοις ποιο αντίξοες συνθήκες  υλοτομίας.

Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα μηχάνημα της συγκεκριμένης εταιρίας, σαφώς και υπάρχει τρόπος. Μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα «ΜΟΤΟ ΣΤΑΘΗΣ» στη Φαρκαδόνα,  αντιπρόσωπο της «ECHO JAPAN».

Στο κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν αλυσοπρίονα της εταιρίας ECHO JAPAN από 199 ευρώ καθώς και ιταλικά από 150 ευρώ. Παράλληλα πραγματοποιούνται επισκευές με τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτικά όλων των εταιριών.

Στο κατάστημα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα πάντα σε αναλώσιμα αλυσίδες oregon και visco, τρόχισμα αλυσίδας, λίμες, λάμιες, λάδια μίξεως και αλυσίδας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ειδικά την παρούσα εποχή που οι εργασίες κοπής ξύλων ενόψει χειμώνα αυξάνονται, τα εν λόγω μηχανήματα αποτελούν την πρώτη επιλογή…