Τα νήπια της Νομής διασκέδασαν με τα νάζια τους, γονείς και συγχωριανούς τους

Αποτελεί ένα από τα μικρότερα νηπιαγωγεία του Δήμου Φαρκαδόνας. Παρά το συγκεκριμένο γεγονός το νηπιαγωγείο της Νομής δεν έχει να ζηλέψει σε κάτι από τα άλλα σχολεία που λειτουργούν στην περιοχή, παρότι οι μαθητές του, μετριούνται στα δάκτυλα της μιας παλάμης.
Αντιθέτως και κατά τα φαινόμενα η νηπιαγωγός κα Βίκη Γώγου και τα δύο νήπια, η μικρή Αρετή και ο φίλος της Άγγελος προσπαθούν μέσα από τις δράσεις να στείλουν τα δικά τους μηνύματα. Αυτά της διάθεσης και της δίψας για μάθηση.
Το απόγευμα του Σαββάτου η νηπιαγωγός του σχολείου κα Βίκη Γώγου σε συνεργασία με την πρόεδρο της Νομής κα Εύη Καϊνανά διοργάνωσαν για δεύτερη συνεχή χρονιά την ετήσια, καλοκαιρινή, αποχαιρετιστήρια γιορτή στην πλατεία του χωριού τους.
Μια γιορτή που κέντρισε τα βλέμματα των μεγάλων που έσπευσαν να θαυμάσουν τα νήπια, που αποτελούν την ελπίδα για το χωριό.
Η γιορτή  περιελάμβανε την παρουσίαση του θεατρικού «Ο Εγωιστής Γίγαντας» του γοητευτικού παραμυθιού που αναφέρεται στον εγωισμό και την μοναξιά.
Φυσικά τα παιδιά με τη δασκάλα τους δεν έμειναν εκεί, εντόπισαν τη δική τους παιδική γωνιά, στήνοντας το εργαστήριο φιλίας, μεταφέροντας στους μεγάλους πολλαπλά μηνύματα.
Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση των παιδικών χορευτικών τμημάτων της Νομής, του Πετροπόρου και των Ταξιαρχών. Τα παιδιά παρουσίασαν σειρά χορών, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα των γονιών και των φίλων τους που έσπευσαν να τα απολαύσουν.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων της Νομής που έδωσε ένα διαφορετικό τόνο στις εκδηλώσεις.
Η εκδήλωση έκλεισε αργά το βράδυ του Σαββάτου με την ευχή όλων να ανταμώσουν εκ νέου γεροί και δυνατοί σε μια νέα εκδήλωση που θα διοργανωθεί στο χωριό.
Δείτε εικόνες που κατέγραψε για εσάς το KriniLive