Τα νήπια των Ταξιαρχών γιόρτασαν τον Ευαγγελισμό και την Ελληνική Επανάσταση

 Τα νήπια για άλλη μια φορά καταχειροκροτήθηκαν, αφού με την εξαιρετική ερμηνεία των ρόλων και τις χορευτικές τους ικανότητες κατέπληξαν όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου καθώς και τους αγώνες των Ελλήνων για Ελευθερία τίμησε το νηπιαγωγείο Ταξιαρχών.

Γονείς και συγγενείς των παιδιών παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του σχολείου και απόλαυσαν ένα μοναδικό πρόγραμμα που προετοίμασαν οι δάσκαλοι για την διπλή επέτειο, χειροκροτώντας το ταλέντο των νηπίων επί σκηνής. Θεατρικά, τραγούδια αλλά και σκετς έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Την εκδήλωση για την διπλή επέτειο της 25ης Μαρτίου τίμησαν με την παρουσία τους ο σεβάσμιος ιερέας του χωριού Βασίλειος Κοντοχρίστος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ταξιαρχών κ. Αποστόλης Καταραχιάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών κ. Δημήτριος Τασιόπουλος , γονείς και φίλοι του σχολείου. Τα νήπια για άλλη μια φορά καταχειροκροτήθηκαν, αφού με την εξαιρετική ερμηνεία των ρόλων και τις χορευτικές τους ικανότητες κατέπληξαν όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Οι νηπιαγωγοί κ. Μπουραζάνα Ηλιάνα και κ. Χατζής Αθανάσιος ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ταξιαρχών για την συμμετοχή τους στα θεατρικά.