Τα νήπια των Ταξιαρχών ταξίδεψαν τους καλεσμένους στο σπίτι του Άη Βασίλη

Διοργάνωσαν μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση γεμίζοντας ζεστασιά και γαλήνη τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων

Με «όπλα» τους το ταλέντο και «σύνεργα» την παιδική αθωότητα τα νήπια των Ταξιαρχών μάγεψαν τους καλεσμένους τους, στη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργανώθηκε στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου Ταξιαρχών. Τα νήπια «παρέσυραν» τους καλεσμένους τους στη μαγεία των Χριστουγέννων ταξιδεύοντάς τους στο σπίτι του Άη Βασίλη.

Στη γιορτή πρωταγωνίστησαν τα μικρά παιδιά που παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό, τραγούδησαν και διασκέδασαν το κοινό, κερδίζοντας ένα θερμό χειροκρότημα.

Ως επιβράβευση αλλά και της χρονιάς ο Άη Βασίλης που άφησε το έλκηθρο έξω απ το σχολείο και έδωσε δώρα στους μικρούς φίλους.

Ακολούθησε μπουφές για όλους τους προσκεκλημένους με τη χαρά των παιδιών να είναι απερίγραπτη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου με τους εκπαιδευτικούς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να ευχαριστούν τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Αποστόλη Καταραχιά, για την παρουσία τους, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, το π. Βασίλειο, εφημέριο του χωριού, ο οποίος παρότι δεν παρέστη εξαιτίας λειτουργικών υποχρεώσεων μετέφερε τις πατρικές ευχές του κι ένα συμβολικό ποσό για τα παιδιά,

τις ευχές του και  ένα συμβολικό χρηματικό ποσό για τα παιδιά, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φανερωμένης κ. Κων/νο Καμήτα που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί… Έστειλε τις ευχές του και δώρα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, την κα Βασιλική Βαϊου – Γιδαροπούλου, η οποία σε συνεργασία με την κα Μαρία Παπαγιαννοπούλου προσφέρθηκε να κάνει ζωγραφική προσώπου σε όλα τα παιδιά της εκδήλωσης, ενώ τα έξοδα τα κάλυψε η ίδια, τα ψυγεία Θ. Κλιάφα για τη χορηγία των αναψυκτικών, το δημοτικό σχολείο Ταξιαρχών για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

Η διευθύντρα του νηπιαγωγείου και οι νηπιαγωγοί ευχαριστούν επίσης όλους όσους βοήθησαν για να διεξαχθει με επιτυχία η χθεσινή Χριστουγενιάτικη εκδήλωση και ειδικά τους γονείς για το γιορτινό μπουφέ που ετοίμασαν