Τα νήπια του Ζάρκου για μια ακόμη φορά πρωταγωνίστησαν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Πέρασαν αρκετοί μήνες από την επιτυχημένο γάμο της χρονιάς που συζητήθηκε αρκετά στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ήταν ο γάμος του «Λεμονή» και της «Κρεμμύδος» των φίλων και των συγγενών τους που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας στην καλοκαιρινή παράσταση του νηπιαγωγείου Ζάρκου.

Φυσικά το νιόπαντρο ζευγάρι κι όλη η παρέα των λαχανικών τους, δεν θα μπορούσαν να μην γιορτάσουν και τα Χριστούγεννα μονιασμένοι και αγαπημένοι. Εξάλλου πρώτη χρονιά έγγαμου βίου διανύουν. Δεν γινόταν διαφορετικά. Είπαν να το γιορτάσουν κατάλληλα και προπάντων εορταστικά.

Και τα κατάφεραν, αφενός να συγκινήσουν, αφετέρου να προκαλέσουν χαμόγελα, όπως αυτά που σκορπίζουν τα παιδιά σε κάθε έκφανση της ζωής τους.

Οι δασκάλες των νηπίων του Ζάρκου κ.κ. Ασπασία Λάλλα και Μαρία Βαμπούλα, έστησαν ένα μοναδικό σκηνικό μέσα από το οποίο τα παιδιά ανέδειξαν για μια ακόμη φορά το ταλέντο τους. Ερμήνευσαν τραγούδια από διάφορες περιοχές της χώρας, απήγγειλαν ποιήματα ενώ λίγο αργότερα μεταμορφώθηκαν δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο τζάκι, σε δώρα, Αη Βασίληδες, άγγελοι, μεταφέροντας την μαγεία της Θείας Γέννησης.

Τα παιδιά απέσπασαν δίκαια το ζεστό χειροκρότημα γονιών και συγγενών τους που έσπευσαν να τα καμαρώσουν σε μια ακόμη δική τους παράσταση, γεμάτη αθωότητα και αγάπη.

Τις ευχές στα παιδιά έδωσαν οι δασκάλες και ο πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βούλγαρης που παρέστη στην εκδήλωση.