Τα περήφανα γηρατειά της Φανερωμένης έκοψαν την πίτα τους

Ξεφάντωσαν τα περήφανα γηρατειά της Φανερωμένης του Δήμου Φαρκαδόνας. Οι ηλικιωμένοι της περιοχής παραβρέθηκαν στην πρώτη, ετήσια εκδήλωση του ΚΑΠΗ Φανερωμένης, στη διάρκεια της οποίας κόπηκε και η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Άνδρες και γυναίκες του χωριού που είναι μέλη του ΚΑΠΗ είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά καθώς επίσης και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους δημοτικής μουσικής. Να ξεφαντώσουν, όπως αυτοί γνωρίζουν, δίνοντας θάρρος και δύναμη στις νεότερες γενιές του χωριού.

Η εκδήλωση άνοιξε με της ευλογία της βασιλόπιτας ενώ συνεχίστηκε με χαιρετισμό του προέδρου κ. Θανάση Τατσιόπουλου, ο οποίος απηύθυνε τις ευχές του στο σύνολο των ηλικιωμένων και των κατοίκων του χωριού για υγεία και ευτυχία.

Δεν παρέλειψε να ανατρέξει στην χρονιά που αφήσαμε, προ διμήνου πίσω μας, υποστηρίζοντας ότι υπήρξε γόνιμη για το ΚΑΠΗ καθώς διοργάνωσε κι έλαβε μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις της περιοχής μας και ευρύτερα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο πρόεδρος του χωριού κ. Κώστας Καμήτας. Ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στα μέλη του ΚΑΠΗ, εξηγώντας ότι η κάθε τους πρωτοβουλία τον βρίσκει συμπαραστάτη.

Περάν του καλού φαγητού που προσφέρθηκε στους ηλικιωμένους το πρόγραμμα περιελάμβανε και πολύ παραδοσιακό χορό. Τυχερή της χρονιάς η κα. Κλωτσοτήρα Χαρίκλεια.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον εορτασμό της Καθαρής Δευτέρας στο χωριό, υποσχόμενα πολλές εκπλήξεις.