Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η συνάδελφος – δημοσιογράφος Νικολέτα Μούκα

Παντρεύτηκε την περασμένη Κυριακή τον εκλεκτό της καρδιάς της Βάιο Κρανιά στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων

Ένα αγαπημένο μας πρόσωπο, ένας δικός μας άνθρωπος, μιας και μέρος της καταγωγής της από την πλευρά της μητέρας της, έλκεται από το Δήμο Φαρκαδόνας και το δ.δ. Ζάρκου, μια καλή συνάδελφος μιας και όλοι μαζί καλύπταμε την θεματολογία του Δήμου Φαρκαδόνας και τα δημοτικά συμβούλια, πλέον ανήκει στο «κλαμπ» των παντρεμένων.

Η δημοσιογράφος Νικολέτα Μούκα, επισημοποίησε την αγάπη της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Βάιο Κρανιά. Τα δυο νέα παιδιά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το απόγευμα της Κυριακής, μετά από  μακροχρόνια σχέση αγάπης που κρατούσε από τα εφηβικά τους χρόνια, από τις πρώτες τάξεις του λυκείου κι ήρθε να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο και πιο ευτυχισμένο τρόπο, από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού Τρικάλων.

Την στέψη του νεαρού ζευγαριού ανέλαβε ο παιδικός τους φίλος, Στέφανος Παπαγεωργίου, ενώ στο γάμο έδωσαν το παρών φίλοι και συγγενείς, συνάδελφοι δημοσιογράφοι καθώς επίσης και αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα Τρίκαλα και τη Φαρκαδόνα.

Μετά τη στέψη ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο κοσμικό κέντρο «Πολιτεία Sumer» στα Τρίκαλα, με τους καλεσμένους να μοιράζονται τη χαρά με το νέο ζευγάρι.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εύχεται στο ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα, στον κουμπάρο πάντα άξιος και στους γονείς να τους ζήσουν και να καμαρώσουν πολλά εγγονάκια.