Τα Τρίκαλα προέβαλαν το κοινωνικό πρόσωπο για την στήριξη των ατόμων με αναπηρία

Παρουσιάστηκε το βράδυ της Κυριακής η θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» όπου διοργανωτές, ερασιτέχνες ηθοποιοί και θεατρόφιλοι μετέφεραν το μήνυμα «όλοι μαζί μπορούμε»

Τρικαλινοί θεατρόφιλοι επισκέφτηκαν το βράδυ της Κυριακής το πνευματικό κέντρο Τρικάλων ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα τριών φορέων να παρακολουθήσουν την παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρδανίου «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας».

Διοργανωτές της εκδήλωσης Πολιτιστικός Σύλλογος Αρδανίου, ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Αρωγή» κι ο Δήμος Τρικκαίων που ένωσαν τις δυνάμεις τους κι οργάνωσαν μια βραδιά αφιερωμένη στα Άτομα με Αναπηρία.

Σύνθημα των διοργανωτών όλοι μαζί μπορούμε. Ένα σύνθημα που κυριάρχησε στην αίθουσα παρουσίασης της θεατρικής παράστασης από τους συνδιοργανωτές και τους θεατές.

Η θεατρική παράσταση οι «Γαμπροί της Ευτυχίας» σκόρπισε γέλιο και ενθουσιασμό. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί που αποτελούν μέρος της ομάδας υποδύθηκαν άψογα τους ρόλους τους, στέλνοντας ωστόσο τα δικά τους μηνύματα.

Ήρθαν κι αυτοί να συνεισφέρουν σε κοινωνικό επίπεδο για τη βοήθεια των ατόμων με αναπηρία.

Στην σημαντικότητα της παράστασης και στον κοινωνικό ρόλο στάθηκε στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Σιμορέλης.. Σε ανάλογο ύφος κινήθηκαν ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρικκαίων κ. Μιχάλης Λάππας, τονίζοντας ότι καθένας ξεχωριστά κι όλοι μαζί μπορούμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες ειδικά όταν πρόκειται για ένα κοινωνικό σκοπό.

Στο κοινωνικό ρόλο των συνδιοργανωτών στάθηκε στη σύντομη ομιλία του και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης ενώ το προεδρείο του Συλλόγου Απανταχού Αρδανιωτών αφού ευχαρίστησε το κοινό και τους συνδιοργανωτές, τόνισε πως ο Σύλλογος θα είναι πάντα δίπλα στα άτομα με ανηπηρία όπου και όταν του ζητηθεί.

Στην παράσταση προσφέρθηκε ένα αμαξίδιο σε άτομο με κινητικά προβλήματα, μετά τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο Σύλλογος «ΑΡΩΓΗ» με την πρόεδρο κα Ελένη Καϊμά να ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που βοήθησαν στην προσπάθεια.