Τα VLTs ήρθαν και στην Φαρκαδόνα

Εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν τρία μηχανήματα στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ με υπεύθυνη την κα Γλυκερία Κοτσιόγκολου

Στη νέα εποχή των VLTs (Video Lottery Terminals) μπαίνει ο ΟΠΑΠ και η Φαρκαδόνα. Μετά την εγκατάσταση των VLTs σε πρακτορεία των Τρικάλων και της Λάρισας σειρά έλαβε η Φαρκαδόνα και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ με υπεύθυνη του καταστήματος κα Γλυκερία Κοτσιόγκολου.

Το κατάστημα Play στην Φαρκαδόνα τέθηκε σε λειτουργία πρόσφατα με τρία μηχανήματα.

Από την πρώτη ημέρα εγκατάστασης των μηχανημάτων πολλοί ήταν εκείνοι οι Φαρκαδόνιοι που θέλησαν να ενημερωθούν για το παιχνίδι, για τους όρους αλλά και γιατί όχι να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, σύμφωνα με τον Κανονισμό, μπορεί να είναι από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 π.μ. της επόμενης ή εάν πρόκειται για ημέρα Παρασκευή ή Σάββατο ή παραμονή επίσημης αργίας, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 π.μ. της επόμενης. Τα Gaming Halls θα επιτρέπεται να λειτουργούν λόγω τοπικών εορτών, εποχικότητας και εθνικών αργιών επί 24ωρης βάσεως για μέγιστο χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών ετησίως.

Δικαίωμα εισόδου έχουν άτομα άνω των 21 ετών, όπως και στα καζίνο. Με την αστυνομική ταυτότητα και τη συμπλήρωση αίτησης, ο παίκτης λαμβάνει Ατομική Κάρτα Παίκτη με PIN.

Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι ποικίλει ανάλογα με το παιχνίδι και τον κατασκευαστή. Με βάση τον κανονισμό λειτουργίας δεν μπορεί το ελάχιστο στοίχημα να είναι μικρότερο από 0,10 ευρώ και το μέγιστο μεγαλύτερο από 2,00 ευρώ.

Το μέγιστο κέρδος ανά παιχνίδι με βάση τον κανονισμό λειτουργίας είναι 5.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι το συνολικό ποσό κέρδους ανά κύκλο παιχνιδιού δεν μπορεί να ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κερδών από Μπόνους- Βασικό παιχνίδι και Ρίσκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *