Τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου γιορτάζουν αύριο και κάνουν μεγάλες προσφορές στους ερωτευμένους

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η αυριανή και τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου αναμένεται να προσφέρουν όλες τις τούρτες σε σχήμα καρδιάς στην τιμή των 5 ευρώ και τις πάστες σε σχήμα καρδιάς στην τιμή του 1 ευρώ

Μαζί με τους απανταχού ερωτευμένους της Φαρκαδόνας αναμένεται να γιορτάσουν αύριο 14η Φεβρουαρίου τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου σε Λάρισα και Φαρκαδόνα.

Τα Ζαχαροπλαστεία αναμένεται να τιμήσουν την γιορτή των ερωτευμένων με μεγάλες προσφορές αλλά και δώρα, έτσι για να ενώσουν περισσότερο την αγάπη και να γλυκάνουν τα ζευγάρια με μοναδικές γεύσεις.

Για την αυριανή ημέρα, τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου αναμένεται να προσφέρουν όλες τις τούρτες σε σχήμα καρδιάς στην τιμή των 5 ευρώ και τις πάστες σε σχήμα καρδιάς στην τιμή του 1 ευρώ.

Θα προσφέρουν 10 ταξίδια, (πέντε στη Λάρισα και πέντε στη Φαρκαδόνα) σε όσους βρουν μέσα στην τούρτα ή στην πάστα το τυχερό καρτελάκι

Συγκεκριμένα 3 ζευγάρια θα κερδίσουν από μια διανυκτερεύσει στο Περτούλι και 2 ζευγάρια μια διανυκτέρευση στην λίμνη Πλαστήρα.

Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου: 1Ο κατάστημα Ιωαννίνων 114, Λάρισα, τηλέφωνο επικοινωνίας 2410611700 και 2ο κατάστημ, Φαρκαδόνα Τρικάλων, τηλέφωνο επικοινωνίας 2433022391.