Ταλέντο και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην εκδήλωση του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Οι μικρότερες τάξεις, της πρώτης και της δευτέρας, ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας.

Φυσικά και ως ήταν αναμενόμενο τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Απέβαλαν το άγχος τους και με θάρρος και ταλέντο, παρουσίασαν ένα μοναδικό πρόγραμμα, που σκόρπισε ευχαρίστηση και πολλά χειροκροτήματα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου που τελικά αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος του κόσμου.

Οι μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξεων, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, έπαιξαν θεατρικές παραστάσεις και απήγγειλαν ποιήματα σκορπώντας ρίγη συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας σε γονείς και συγγενείς.

Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι δασκάλες της Α΄ και της Β΄ τάξης, κ.κ. Αναστασία Καψάλη και Βασιλική Μιχαήλ αντίστοιχα, ενώ τη χορωδία προετοίμασε η μουσικός κα Δήμητρα Τσερώνη.

Μετά τη λήξη της όμορφης γιορτής ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μοίρασε δώρα στους μαθητές και πρόσφερε γλυκίσματα και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μαθητές και δάσκαλοι ευχήθηκαν στους παριστάμενους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία.