Ταλέντο, παιδικά χαμόγελα, ομορφιά και αισιοδοξία

Τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο την καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας

Ταλέντο, παιδικά χαμόγελα, ομορφιά και αισιοδοξία προσέφερε στο κοινό η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό δημοτικό θέατρο της Φαρκαδόνας.

Τίτλος της εκδήλωσης «Της Γης και του Νερού ταξίδι της Ζωής μου», που προσέφερε μια ευχάριστη νότα μέσω του ταλέντου των παιδιών.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το έργο των παιδικών και εφηβικών τμημάτων που επιμελήθηκαν η χοροδιδάσκαλος κα Σοφία Μόρφου και η μουσικός κα Ειρήνη Νότα.

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δώρας Οικονομούλα ως μια μουσικοχορευτική περιπλάνηση, όπως το νερό που ταξιδεύει ξανά και ξανά διανύοντας το ίδιο μακρινό, κυκλικό ταξίδι. Από τις θάλασσες και τη στεριά στην ατμόσφαιρα και ξανά πίσω δίνοντας παντού ζωή κι ενέργεια στη φύση, με κινητήριο δύναμη τον ήλιο… Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο οποίο τα παιδιά παρασύρουν μεγάλους σαν μικρές σταγόνες  νερού, με τον δικό τους τρόπο και τον δικό τους ρυθμό.

Σημαντικό και αξιοζήλευτο χαρακτήρισε το έργο του Συλλόγου κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης. Χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος ιδιαίτερα σημαντικές, μιας και προβάλλουν την αλληλεγγύη, τη συμφιλίωση, την παράδοση και τον πολιτισμό της περιοχής μας, στοιχεία που δείχνουν την ποιότητα με την οποία επιμελούνται οι διοργανώσεις.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το χώρο του υπαίθριου δημοτικού θεάτρου της Φαρκαδόνας, που πραγματικά αποτελεί στολίδι για το Δήμο. Δεν παρέλειψε να μιλήσει και τον εμπνευστή της δημιουργίας τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Στάμο, που οραματίστηκε την ιδέα του υπαίθριου αμφιθεάτρου που χρησιμοποιείται για πολιτιστικούς σκοπούς.

Δείτε φωτογραφίες όπως τις  κατέγραψε ο φακός του ΚΡΗΝΗ LIVE αλλά και καλλιτεχνικές φωτογραφίες του αγαπητού φίλου Αποστόλη Κοσμά!

 

2 Σχόλια

  1. Αντώνης
    22/06/2017 at 16:32

    Μπράβο στις δυο δασκάλες η εκδηλωση ηταν τέλεια . Μπραβο και στον κ Μεριβακη που στηρίζει (με χρηματα βέβαια των δημοτών) τα δυο κορίτσια