Ταξίδεψαν από την Αμερική για να συμμετέχουν στο Αντάμωμα της Κρήνης

Οι αδελφοί Πριτσιούλη ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της γης για να ανταμώσουν με τους συγχωριανούς τους και να θυμηθούν τα παλιά

Ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για βρεθούν στην γενέτειρά τους και να ανταμώσουν με τους συγγενείς και τους συγχωριανούς τους. Οι αδελφοί Πριτσιούλη είχαν σχεδιάσει μήνες πριν, την έλευσή τους στο χωριό τους την Κρήνη. Καλοκαίρι για να συμμετέχουν στην ετήσια εκδήλωση του Ανταμώματος Κρήνης. Η χαρά τους απεριόριστη, ειδικά όταν βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού και συναντούσαν φίλους και γνωστούς που είχαν χρόνια να τους συναντήσουν. Εξάλλου και οι ίδιοι είχαν χρόνια να επισκεφτούν τον τόπο τους, καθώς η απόσταση από την Αμερική, δεν είναι και η μικρή. Όλοι μαζί θυμήθηκαν τα παιδικά και νεανικά χρόνια, τα χρόνια τα δύσκολα για όλους τους κατοίκους του χωριού και των γύρω οικισμών, τα χρόνια που η μόνη διασκέδαση για εκείνους ήταν οι γιορτινές εκδηλώσεις και τα έθιμα που αναβίωναν στην Κρήνη.

Τα χρόνια πέρασαν, οι εποχές άλλαξαν, ο κόσμος είτε έμεινε στο χωριό είτε έφυγε αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Πλέον οι γιορτινές περίοδοι αλλά και οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν ευκαιρία για συναντήσεις και συναθροίσεις. Και το 9ο Αντάμωμα της Κρήνης αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *