Τελευταία συνάντηση πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το πρωί της Τετάρτης η κα Βάσω Κάκλα, σε συνεργασία με στελέχη της τοπικής εκπαιδευτικής διεύθυνσης συγκάλεσε σύσκεψη προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες και αναγκαίες κατευθύνσεις πριν την διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων

Τις τελευταίες κατευθύνσεις ελάχιστες ώρες πριν την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων έδωσε η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Τρικάλων στους εκπαιδευτικούς που απαρτίζουν τις Λυκειακές Επιτροπές των Εξεταστικών Κέντρων.

Το πρωί της Τετάρτης η κα Βάσω Κάκλα, σε συνεργασία με στελέχη της τοπικής εκπαιδευτικής διεύθυνσης συγκάλεσε σύσκεψη προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες και αναγκαίες κατευθύνσεις πριν την διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων.

Η διευθύντρια της τοπικής εκπαιδευτικής διεύθυνσης εξήγησε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες κι έχουν δοθεί οι οδηγίες, ώστε να μην προκύψουν ζητήματα, επισημαίνοντας την ευθύνη που επωμίζονται όλοι οι εμπλεκόμενοι για τη διατήρηση του αδιάβλητου, της αξιοπιστίας και του κύρους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Δεν παρέλειψε να συστήσει ιδιαίτερη προσοχή των Λυκειακών Επιτροπών σε πολλά ζητήματα, μιας και το έργο τους είναι ιδιαίτερο σοβαρό και γεμάτο ευθύνες.

Το βάρος των Λυκειακών Επιτροπών, όπως τονίστηκε στην εκδήλωση, πέραν των άλλων θα πρέπει να στραφεί και στους επιτηρητές, οι οποίοι ουσιαστικά θα αναλάβουν το εξίσου σημαντικό έργο της επιτήρησης των διαγωνιζομένων.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *