Τέσσερις Κρηνιώτες στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Έτρεξαν για το χωριό και το Δήμο Φαρκαδόνας μεταφέροντας παράλληλα μηνύματα για την αξία του Αθλητισμού και τον εθελοντισμό

Περίπου 50.000 δρομείς από 105 χώρες κατέκλυσαν το λεκανοπέδιο, της Αττικής αποδεικνύοντας τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Συμμετείχαν στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, προάγοντας την ιδέα του Αθλητισμού, αλλά ταυτόχρονα στέλνοντας σειρά μηνυμάτων. Μηνύματα αισιοδοξίας καθώς οι 18.750 μαραθωνοδρόμοι πέρασαν από τις περιοχές που επλήγησαν από την μεγάλη πυρκαγιά του Ιουλίου στην ανατολική Αττική.

Πέραν της κλασικής διαδρομής των 42 χιλιομέτρων, περιλαμβάνονται διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και αγώνες για παιδιά και Άτομα με ειδικές Ανάγκες.

Στο 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο για μια ακόμη χρονιά συμμετείχαν τέσσερις συνδημότες μας με καταγωγή το χωριό της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας.

Οι τέσσερις συμμετέχοντες και συγκεκριμένα οι: Νίκος Φιλίππου Αποστόλης και Σάκης Καραγιάννης και ο Δημήτρης Αργυρίου έρεξαν για το χωριό της Κρήνης και για όλο το Δήμο Φαρκαδόνας, μεταφέροντας κι εκείνοι με τη σειρά τους τα δικά τους μηνύματα. Μηνύματα για την αξία του Αθλητισμού, τον εθελοντισμό. Μηνύματα τα οποία μετέφεραν και οι δικοί μας συνδημότες με την συμμετοχή τους στην φετινή διοργάνωση.