Τετραήμερο διασκέδασης για το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας με χορό και αποκριάτικη διάθεση

Στο φουλ εργάζονται οι μηχανές του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας για τον εορτασμό της Αποκριάς με πλήθος εκδηλώσεων και συμμετοχές

Ένα τετραήμερο γεμάτο διασκέδαση, χορό και αποκριάτικη διάθεση θα είναι αυτό που ξεκινά από αύριο Παρασκευή για το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας.

Η διοίκηση του Συλλόγου καλεί όλους τους Φαρκαδόνιους να βάλουν Βάλτε μάσκα, καπέλο, στολή, ή ότι άλλο θέλουν και προσέλθουν να διασκεδάσουν στους ρυθμούς του καρναβαλιού.

Ο Σύλλογος Γυναικών προετοιμάζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά να συμμετάσχει ενεργά και να γιορτάσει το καρναβάλι την αρχή της σαρακοστής.

Ένα τετραήμερο γεμάτο χορό, διασκέδαση και ενεργή συμμετοχή στα Κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας και στην καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Φαρκαδόνας αναμένεται να προσφέρει χαρά και ξεγνοιασιά, μακριά από τους αγχώδεις ρυθμούς των ημερών. Οι αποκριές είναι εδώ..…για όλους! 

Έχετε περίσσευμα δημιουργίας, φαντασίας, χορού και κεφιού;

Το τετραήμερο ξεκινά από αύριο Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 10:30 το βράδυ στο καφέ- μπαρ Centro με τον Dj Dimmi_K. 

Tην Κυριακή τα μέλη του Συλλόγου θα προετοιμάσουν τα απαραίτητα για την καρναβαλική παρέλαση και τη φασολάδα της Καθαράς Δευτέρας. Την ίδια μέρα στις 3 το μεσημέρι η καρναβαλική ομάδα θα συμμετάσχει στο Μπαγιώτικο Καρναβάλι. 

Την Καθαρά Δευτέρα από το πρωί θα γευτούν την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνα και κρασί υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής και μετά στις 2:30 το μεσημέρι θα ακολουθήσει η παρέλαση των αρμάτων.

Ο Σύλλογος Γυναικών για ακόμη μία χρονιά θα διασκεδάσει και θα συμπαρασύρει μικρούς και μεγάλους στους ρυθμούς της αποκριάς. Γιατί μπορεί η τσέπη να είναι άδεια από λεφτά, μα η καρδιά γεμάτη!