«Τέχνης Γωνία» και φιλανθρωπίας από το Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

Γιορτή ευαισθησίας και ανθρωπιάς χαρακτηρίζεται αυτή που προετοιμάζει μεθαύριο Κυριακή ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων και είναι αφιερωμένη στη «Φλόγα», τον Σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ οι επισκέπτες του χώρου στα «Μανάβικα» θα μπορούν να αγοράσουν σε προσιτές τιμές έργα ζωγραφικής, κεραμικής, βιτρώ, εικαστικές κατασκευές και κοσμήματα, που διατίθενται από τα μέλη του Συλλόγου. Όλα τα έσοδα της ημέρας θα διατεθούν στη «ΦΛΟΓΑ». Στις 6 το απόγευμα της ίδιας ημέρας η εκδήλωση περιλαμβάνει ζωντανή Τζαζ μουσική από τον γνωστό βιρτουόζο Αντώνη Ντόντο. Ο Σύλλογος θα προσφέρει στους επισκέπτες του ζεστό κρασί και διάφορα κεράσματα.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Τρικαλινούς να επισκεφτούν την έκθεση και να διαθέσουν από το υστέρημά τους, ώστε η βραδιά αυτή να πετύχει το σκοπό της.

Υπενθυμίζουμε τη διεύθυνση, γωνία Υψηλάντου και Μπότσαρη και το υπόγειο στον αριθμό 10 της οδού Υψηλάντου. Οι χώροι αυτοί λειτουργούν καθημερινά από το μεσημέρι ως το βράδυ (12:00 με 00:00) για όλο το διάστημα μέχρι 7 Ιανουαρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.15556175_359280224438121_1553830348_o