Θα γυρίσουν το χρόνο 38 χρόνια πίσω οι απόφοιτοι του Λυκείου Φαρκαδόνας έτους 1980

Συνάντηση προετοιμάζουν για τις 16 Αυγούστου οι απόφοιτοι του Λυκείου Φαρκαδόνας έτους 1980

Πέρασαν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, συνολικά 38 ολόκληρα χρόνια από εκείνο το καλοκαίρι του 1980 όπου οι τότε 18χρονοι μαθητές του Λυκείου Φαρκαδόνας, λάμβαναν στα χέρια τους, το απολυτήριο, μιας και ολοκλήρωναν την φοίτηση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και πολλοί από αυτούς άνοιγαν πανιά για την τριτοβάθμια.

Πλέον οι τότε 18αρηδες μαθητές – απόφοιτοι του Λυκείου Φαρκαδόνας συμπληρώνουν 56χρόνια ζωής. Η πλειονότητα αυτών των ανθρώπων απέκτησαν οικογένειες, έχουν παιδιά μαθητές στο λύκειο, φοιτητές ενώ κάποιοι εξ αυτών πάντρεψαν τα παιδιά τους κι έγιναν ακόμη και παππούδες. Ωστόσο τα μαθητικά χρόνια δεν τα ξεχνούν. Και ετοιμάζονται πλέον να τα φέρουν στις μνήμες τους στη συνάντηση που διοργανώνουν στις 7 το απόγευμα της 16ης Αυγούστου στο Λύκειο Φαρκαδόνας. Ένας χώρος που έχει συνδεθεί με τη ζωή αυτών των ανθρώπων και έρχεται να συνδυάσει το χθες με το σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι τότε απόφοιτοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω fb: Nikos Vavritsas – Xasapis ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: nikos.niederkassel@gmail.com η στα τηλέφωνα 004915737696025, 6977797084.

Φωτογραφία από την 5ήμερη εκδρομή του 1980

Φωτογραφία από την εκδρομή στην Έδεσσα το 1977

Φωτογραφία από την 5ήμερη εκδρομή του 1980

Η επιτροπή πρωτοβουλίας που απαρτίζεται από τους κ.κ. Νίκο Βαβρίτσα, Ελένη Τσιάντου, Χρήστος Αθανασίου, Σταυριανή Θεοδώρου, Δημήτριος Ιακωβής, Αλεξάνδρα Ευαγγέλου – Νταφοπούλου, Νίκος Οικονόμου και Αποστόλης Κωστούλας, προσκαλούν τους συμμαθητές τους να επισκεφτούν το σχολείο στις 16 Αυγούστου, γυρνώντας το χρόνο πίσω, τότε που ήταν όλοι τους παιδιά.