Θα τον «κερδίσει» ο Νίκος Τσιλιμίγκας τον Βαγγέλη Ζαφείρη;

Αν και «γαλάζιος» πολιτικά ο κ. Ζαφείρης, φέρεται να φλερτάρει με την ιδέα της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,  διεκδικώντας μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας

Μια φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις. Και η φωτογραφία που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο μας βάζει σε σκέψεις, βαθιές θα λέγαμε καθώς διακρίνουμε τον Οιχαλιώτη Βαγγέλη Ζαφείρη (Κοντό) με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκο Τσιλιμίγκα.

Οι φιλικοί δεσμοί που αναπτύσσουν χρόνια τώρα οι κ.κ. Τσιλιμίγκας και Ζαφείρης είναι ισχυροί μιας και εργάζονται στο δημόσιο σύστημα υγείας επί σειρά ετών. Αν και «γαλάζιος» πολιτικά ο κ. Ζαφείρης, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να φλερτάρει με την ιδέα της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου,  διεκδικώντας μια θέση Γαλάζια ή Πράσινη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Γιατί όχι, καθώς διαθέτει όλα τα «φόντα» μιας και διατέλεσε κατά το παρελθόν δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Οιχαλίας επί δημαρχίας κ. Θανάση Ζιώγκου.

Φέρει εξάλλου την αγάπη του συνόλου των κατοίκων της Οιχαλίας και όμορων χωριών, που μιλούν με τα καλύτερα αναφερόμενοι στο πρόσωπό του…για να έναν άνθρωπου που τον χαρακτηρίζει η αγάπη, η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τους συνανθρώπους του.