Θανάσης Γιαννίκης: Αρωγός στο να καίει το καντήλι του Αγίου Αθανασίου

Συνέβαλε στο να ανακαινιστεί το μικρό εξωκλήσι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο και η μνήμη του τιμάται στις 2 Μαΐου

Παρών με την οικογένεια του υπήρξε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου ο Αθανάσιος Γιαννίκης. Ένας άνθρωπος που συνέβαλε στα μέγιστα με δικά του έξοδα για την ανακαίνιση του μικρού Ιερού Ναού που βρίσκεται χτισμένος στα μέσα της διαδρομής Κρήνης – Οιχαλίας.

Ο κ. Γιαννίκης, είναι ο μεγάλος ανακαινιστής του Ιερού Ναού. Συνέβαλε ώστε να συντηρηθεί ο Ναός, να ανακαινιστεί, για να συνεχίσει να φωτίζει το καντήλι του, στις καρδιές όλων των διερχόμενων επί του σημείου. Να φωτίζει το καντήλι στις ψυχές όλων μας, και να αποτελεί σημείο προσευχής και ελπίδας όλων των Χριστιανών. Πέραν αυτών ο κ. Γιαννίκης συμβάλει σ’ ότι χρειαστεί, ως ένα προσωπικό τάμα του ιδίου απέναντι στον Άγιο που φέρει και το όνομά του.

Κατά τις εκδηλώσεις ο κ. Γιαννίκης προσέφερε την παραδοσιακή φιλοξενία στο κόσμο, με τον κόσμο τόσο της Κρήνης, όσο και της Οιχαλίας και γενικότερα της τοπικής Εκκλησίας να τον ευχαριστούν για τα έργα του. Ευχήθηκαν ο Άγιος Αθανάσιος να στέκει πάντα δίπλα του, εκπληρώνοντας τα αιτήματα του και προσφέροντας πνευματική αγαλλίαση και υγεία.