Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν οι κορασίδες του «Ασκληπιού» στην εταιρία «Αφοί Μπότη»

Τα πρατήρια Αφοί Μπότη συνεχίζουν να δείχνουν το κοινωνικό πρόσωπο και να ενισχύουν εμπράκτως διάφορες δράσεις.
Δράσεις που προάγουν τον Πολιτισμό, την Παιδεία, τον Αθλητισμό. Το έκαναν και συνεχίζουν να το πράττουν αθόρυβα, ως τρόπο επιβράβευσης της εμπιστοσύνης που δείχνει η τοπική κοινωνία στις επιχειρήσεις που διατηρούν σε Τρίκαλα και Φαρκαδόνα.
Την τελευταία διετία τα πρατήρια υγρών καυσίμων Μπότη στηρίζουν την ομάδα βόλεϊ του Ασκληπιού. Σήμερα το πρωί οι κορασίδες του Ασκληπιού που κατέκτησαν την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, επισκέφθηκαν τον μεγάλο τους χορηγό για να τον ευχαριστήσουν για την στήριξη του.
Τις θερμές ευχαριστίες για την στήριξη που παρέχουν στην ομάδα εξέφρασε ο πρόεδρος της διοίκησης κ. Γιάννης Γιαννούλης.
«Η ομάδα του Ασκληπιού ήρθε σήμερα στα πρατήρια καυσίμων Μπότη για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη, τον Αλέκο και τον Κώστα για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια.
Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις δίπλα σου τέτοιους συμπαραστάτες που αγαπάνε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και υποστηρίζουν στο ακέραιο αυτό που λένε και τάζουν.
Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά και οι επιτυχίες της ομάδας έκαναν την επιχείρηση Μπότη, περήφανη και χαρούμενη.
Με τη στήριξη τους οι κορασίδες πλην του μεταλλίου που κατέκτησαν πριμοδοτήθηκαν και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Το ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε».  
Συγχαρητήρια απηύθυνε από πλευράς εταιρίας ο κ. Σάκης Μπότης, ευχόμενος οι κορασίδες να συνεχίσουν την ανοδική πορεία χαρίζοντας νέες επιτυχίες.
«Τα πρατήρια Μπότη και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είμαστε πανευτυχείς για την τεράστια επιτυχία του Ασκληπιού. Ευχόμαστε πάντα να μας χαρίζουν επιτυχίες Πανελλαδικού επιπέδου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση της 3ης θέσης και ευχόμαστε τη νέα σεζόν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες»