Θερμή υποδοχή θα επιφυλάξουν στον Α. Τσίπρα και οι Τρικαλινοί αγρότες

Τρικαλινοί αγρότες θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τετάρτη στην Λάρισα με αφορμή την έλευση του πρωθυπουργού

Θερμή υποδοχή αναμένεται να επιφυλάξουν στον πρωθυπουργό κατά την έλευση του στη Λάρισα οι αγρότες των Τρικάλων, της Φαρκαδόνας και ευρύτερα της Θεσσαλίας.
Τρικαλινοί αγρότες αναμένεται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί στη Λάρισα την ερχόμενη εβδομάδα με αφορμή την πραγματοποίηση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η ΑΝΟΙΞΗ» απευθυνόμενη στους συναδέλφους αγρότες και κτηνοτρόφους τους καλεί να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα στην Λάρισα, στο αναπτυξιακό συνέδριο για τη Θεσσαλία.
Στο πλαίσιο της σχετικής προετοιμασίας «ήδη συνεδριάζουν αγροτικοί σύλλογοι παίρνοντας αποφάσεις συμμετοχής, ενώ κλιμάκια της Ομοσπονδίας κάνουν περιοδείες στα χωριά καλώντας σε μαζική συμμετοχή. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν ανάλογες συνεδριάσεις και περιοδείες σε όλο τον νομό.
Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ο.Α.Σ.Α. κ. Αποστόλης Θωμόπουλος «με τη συγκέντρωσή μας την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή αγροτών-κτηνοτρόφων και γεωργικών μηχανημάτων θα στείλουμε σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ότι η «ανάπτυξή τους» δεν χωράει στις ανάγκες μας και για αυτό θα μας βρίσκει απέναντι της στους δρόμους του αγώνα διεκδικώντας την επιβίωση μας με την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων που προβάλλει και παλεύει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων. Ο πρωθυπουργός θα έρθει σε μια φιέστα για να εξαγγείλει την «ανάπτυξη» της περιοχής, όμως δεν μπορεί να αποκρύψει το γεγονός ότι αυτή η ανάπτυξη αφορά την κερδοφορία στις βιομηχανίες, τους μεγαλεμπόρους, τις τράπεζες. Δεν αφορά στους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βλέπουν τον μόχθο τους να μην έχει αντίκρισμα και το εισόδημά τους να μειώνεται σταθερά και δραματικά κάθε χρόνο. Δεν αφορά στους εργαζόμενους με τους μειωμένους μισθούς και τις ευέλικτες μορφές εργασίας και εκμετάλλευσης, τους αυτοαπασχολούμενους που κλείνουν καθημερινά τα μαγαζιά τους, τους συνταξιούχους των συντάξεων πείνας για αυτό όλοι μαζί θα δώσουμε την αγωνιστική απάντησή μας.», τόνισε ο κ. Θωμόπουλος.