Θερμής αποδοχής από δεκάδες συνδημότες έτυχε η Ελένη Χαλβατζά

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας νωρίς το απόγευμα της Τρίτης επισκέφτηκε το Ζάρκο και συγκεκριμένα την πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

Θερμής αποδοχής έτυχε η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο» κα Ελένη Χαλβατζά στο Ζάρκο. Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας νωρίς το απόγευμα επισκέφτηκε το Ζάρκο και συγκεκριμένα την πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Η κα Χαλβατζά που συνοδευόταν από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρακολούθησε τον πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου στην Ιερά Μονή.

Λίγο μετά το τέλος των θρησκευτικών εκδηλώσεων η κα Χαλβατζά είχε την ευκαιρία να χαιρετίσει έναν προς έναν τους συνδημότες της αλλά και τους επισκέπτες, που συμμετείχαν στις θρησκευτικές εκδηλώσεις. Η υποδοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή προς το πρόσωπο της κα Χαλβατζά, της ευχήθηκαν καλό αγώνα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι αποτελεί μια άκρως δυναμική γυναίκα, με θάρρος και πυγμή, με έντονη τη θέληση για προσφορά στον τόπο.

Η κα Χαλβατζά νωρίς το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην πλατεία του Ζάρκου συμμετέχοντας στο ετήσιο πανηγύρι του χωριού.