Θεσμός για τη βόρεια Ελλάδα το τουρνουά «Δημήτρης Μορέλλας»

Μια διοργάνωση που πραγματοποιείται από Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Β. Ελλάδος-Θεσσαλονίκηςκαι  είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο συντοπίτη διαιτητή Δημήτρη Μορέλλα

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την Παρασκευή το 13ο Τουρνουά «Δ. Μορέλλας». Μια αθλητική διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Κρηνιώτη διαιτητή Δημήτρη Μορέλλα.

Οι τριήμερες αθλητικές εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Β. Ελλάδος-Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Νεάπολης-Συκεών. Ξεκίνησαν χθες Παρασκευή και θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή από τον ίδιο χώρο. Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την βόρεια Ελλάδα. Διεξάγεται τα τελευταία 13 χρόνια, με σκοπό να τιμηθεί το σημαντικό έργο του συντοπίτη διαιτητή, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή.

Παρότι ο καθηγητής φυσικής αγωγής και διαιτητής πετοσφαίρισης Δημήτρης Μορέλλας έφυγε από τη ζωή το Νοέμβριο του 1997, είναι φανερό ότι η απουσία του είναι ακόμη αισθητή στο χώρο της διαιτησίας του βόλεϋ. Σε κλίμα νοσταλγίας ο Σϋνδεσμος  διοργανώνει κάθε Φθινόπωρο το ομώνυμο τουρνουά τιμώντας τη μνήμη του φίλου και συναδέλφου που άφησε με τα ιδανικά και τις αξίες του του την προσωπική του σφραγίδα του στις καρδιές των μελών του.

Η έναρξη των αγώνων κηρύχτηκε με τις ομάδες των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων-ΑΣΚ και του Λαγκαδά και συνεχίστηκαν με εκείνους της Ελπίδας και της Νέας Γενιάς Ασβεστοχωρίου.

Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων συνεχίζεται με τις ομάδες της Νέας Γενιάς και του Λαγκαδά και των Ακαδημιών με τη Βότση.

Η αυλαία πέφτει αύριο Κυριακή με τη Νέα Γενιά που θα αγωνιστεί με τη Βότση και των Ακαδημιών με την Ελπίδα.