Θρασύτητα διάρρηξη στο κατάστημα «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» στη Φαρκαδόνα

Ειδικότερα το συμβάν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το «KriniTrikalon» σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα

Μέχρι πρότινος είχαμε συνηθίσει τους διαρρήκτες να «χτυπούν» μετά τα μεσάνυχτα ή τις πρώτες πρωινές ώρες, στιγμές που η κίνηση ανθρώπων είναι μηδαμινή. Πλέον, όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα αλλάζουν, συμπεραίνοντας ότι το θράσος κλεφτών και διαρρηκτών είναι μεγάλο. Έτσι μπορεί να χαρακτηριστούν οι άγνωστοι που «χτύπησαν» τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο κέντρο της Φαρκαδόνας.

Σ’ ένα πολυσύχναστο σημείο και σε ώρα που υπήρχε κίνηση πολιτών στους δρόμους του κέντρου.

Ειδικότερα το συμβάν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το «KriniTrikalon» σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Άγνωστοι προσέγγισαν το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας «Γερμανός» στη Φαρκαδόνα, προσπαθώντας να ανοίξουν τα ρολά της εισόδου. Τα κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρόνο και στη συνέχεια παραβίασαν την κεντρική είσοδο. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο, ενώ τέθηκε σε λειτουργία ο συναγερμός. Είχαν προλάβει ωστόσο να αφαιρέσουν κάποια πράγματα από το κατάστημα.

Σημειωτέον ότι τους αγνώστους φέρεται να αντιλήφθηκαν Φαρκαδόνιοι που βρισκόταν σε μαγαζιά του κέντρου. Ωστόσο δεν δόθηκε η δέουσα σημασία καθώς υπέθεσαν ότι πρόκειται για τους ιδιοκτήτες. Την ώρα που τέθηκε σε λειτουργία ο συναγερμός, επιστρατεύτηκαν, οι δράστες όμως είχαν καταφέρει να απομακρυνθούν.

Το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία και υπάλληλοι της αφού ερεύνησαν τους χώρους για τη συλλογή πολύτιμων στοιχείων ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών η οποία θεωρείται σύμφωνα με την αστυνομία, σίγουρη.


1 σχόλιο

  1. Ξανθος.
    24/11/2017 at 20:02

    Δεν είναι το τελευταίο μαγαζί που ληστεύουν,ας αναρωτηθούν οι αρμόδιοι και οι κυβερνήτες άρχοντες Τ.Α.χωρις αυτοκριτική για να δούνε τα αιτια που μας φθάσανε να είμαστε με τον κίνδυνο της ίδιας της ζωής μας. Με προσωπικές εμπειρίες τέσσερις φορές στα μαγαζιά μας στην Φαρκαδονα.Καμια συλλήψει καμία τιμωρία????????