Θρήνος στη Φανερωμένη για τον ξαφνικό χαμό του 20χρονου Κώστα

Ο άτυχος νέος απεβίωσε ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας ενώ βρισκόταν σε βραδινή έξοδο με τους φίλους του στα Τρίκαλα

Η Φανερωμένη και ολάκερη η Δημοτική Ενότητα Πελινναίων πενθεί από το βράδυ της Δευτέρας για τον ξαφνικό θάνατο ενός 20χρονου παλικαριού. Ενός νέου παιδιού που τον πρόδωσε ξαφνικά η καρδιά του, που έπαψε να χτυπά λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας.

Η νυχτερινή βόλτα με φίλους στα Τρίκαλα έμελε να είναι η τελευταία για τον 20χρονο Κώστα Τσινάνη του Δημητρίου και της Αργυρώς. Ο άτυχος νέος, θέλησε να πραγματοποιήσει την βόλτα του στα Τρίκαλα με παρέα φίλων. Όταν ξεκινούσαν όλοι μαζί από το χωριό, κανείς δεν ήθελε να πιστέψει, το κακό που θα τους έβρισκε. Κι ενώ η παρέα των παιδιών βρισκόταν για διασκέδαση στην περιοχή των Μανάβικων στα Τρίκαλα, ο 20χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Ήταν ήδη αργά. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να επανέλθει στην ζωή, σκορπώντας θλίψη και πόνο στους γονείς, στις δυο αδελφές του και σε όλους όσους τον γνώριζαν.

Η είδηση του θανάτου έπεφτε σαν κεραυνός στο χωριό. Ο ανθρώπινος νους δεν χώραγε την τραγωδία που χτύπησε το άτυχο παλικάρι και την οικογένεια του. Λίγες μόλις εβδομάδες πριν το άτυχο παλικάρι είχε ολοκλήρωσει την στρατιωτική υποχρέωση και βρισκόταν στο χωριό, βοηθώντας τους γονείς του στην επιχείρηση που διατηρούσαν στο χωριό, σουπερ μάρκετ και πρατήριο υγρών καυσίμων.

Η σωρός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στη Λάρισα για την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αναφορικά με την εξόδιο ακολουθία θα τελεστεί στο χωριό, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γνωστοποιηθεί η ώρα τέλεσης. Σε νεότερο ρεπορτάζ από το «KriniLive» αναμένεται να ανακοινωθεί η ώρα τέλεσης της κηδείας.