Τη σοδειά των αγροτών παραλαμβάνουν τα εκκοκιστήρια της ΕΑΣΤ

Οι παραγωγοί έχουν τη δυνατότητα να παραδώσουν την σοδειά τους με κλειστή τιμή (θα ανακοινώνεται καθημερινά στα εκκοκκιστήρια) και άμεση πληρωμή ή σε ανοιχτή τιμή η οποία θα κλείνει κατ’ επιλογή του παραγωγού μέχρι 20 Δεκεμβρίου

Στο φουλ δουλεύουν τις τελευταίες ημέρες οι μηχανές των εκκοκιστηρίων της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων για την παραλαβή του βαμβακιού από τους αγρότες του νομού αλλά και από διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι παραδόσεις της σοδειάς των αγροτών γίνονται στα εκκοκκιστήρια του Μεγαλοχωρίου και του Νέου Μοναστηρίου, διαδικασία που αναμένεται να αυξηθεί εντός της εβδομάδας που διανύουμε μιας και η συλλογή του προϊόντος από τα χωράφια θα ενταθεί, καθώς η σοδειά βρίσκεται στο στάδιο της πλήρους ωρίμανσης.

Όπως αναφέρουν υπηρεσιακοί παράγοντες της ΕΑΣ Τρικάλων, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Λιούτας, οι παραγωγοί έχουν τις εξής επιλογές κατά την παράδοση του προϊόντος.

Να παραδώσουν την σοδειά τους με κλειστή τιμή (θα ανακοινώνεται καθημερινά στα εκκοκκιστήρια) και άμεση πληρωμή ή σε ανοιχτή τιμή η οποία θα κλείνει κατ’ επιλογή του παραγωγού μέχρι 20 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η Ε.Α.Σ. Τρικάλων προμηθεύτηκε και διαθέτει, χωρίς καμία επιβάρυνση για τους παραγωγούς, πλατφόρμες μεταφοράς βαμβακιού τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν από τα εκκοκκιστήρια.

Οι παραγωγοί για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το εκκοκκιστήριο Μεγαλοχωρίου στο τηλέφωνο 24310-22911 και με το εκκοκκιστήριο Νέου Μοναστηρίου Φθιώτιδας στο τηλέφωνο 22320-71491.

Θέσεις εργασίας στο εκκοκιστήριο στο Μεγαλοχώρι

Τη δυνατότητα εποχικής απασχόλησης δίνει η ΕΑΣ Τρικάλων σε πολίτες που ενδιαφέρονται για εργασία.

Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων ζητά για εποχική εργασία στο εκκοκκιστήριο του Μεγαλοχωρίου ενός ηλέκτρολόγου, ενός τεχνολόγου γεωπόνου και ανειδίκευτου εργατικού προσωπικού.

Πληροφορίες και αιτήσεις από ενδιαφερομένους, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα κεντρικά γραφεία, στο 6ο χλμ Τρικάλων – Μεγαλοχωρίου, συγκρότημα Μεγαλοχωρίου υπόψη κας Όλγας Μαχιά. Τηλέφωνο πληροφοριών 24310-22911.