Τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε η κα Δέσποινα Μπότη- Χαχοπούλου

Το όνομα της ανεξάρτητης υποψηφίας δημάρχου Φαρκαδόνας βρίσκεται εντός της λίστας των υποψηφίων που στηρίζει το κόμμα και παρουσιάζεται μέσω ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΑΥΓΗ»

Μεταξύ των 99 πρώτων υποψηφίων δημάρχων που έχουν την στήριξη του κυβερνόντος κόμματος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Μαϊου συγκαταλέγεται και το όνομα της κα Δέσποινας Μπότη – Χαχοπούλου.

Η ανεξάρτητη κίνηση της κας Μπότη-Χαχοπούλου  λαμβάνει επίσημα  ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα και με δημοσιεύμα της Αθηναικής Εφημερίδας «Αυγής»

Πλέον η υποψήφια δήμαρχος θα έρθει να επιταχύνει διεκδικώντας το Δήμο Φαρκαδόνας για πρώτη φορά. Η κα Μπότη ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της, το οποίο σύμφωνα με την ίδια και τους συνεργάτες της θα φέρει φρέσκο άρωμα και θα εμπλουτίζεται από ανθρώπους νεαρής ηλικίας, τα οποία θα ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα η ίδια θα ανακοινώσει το πρώτο κομμάτι των υποψηφίων δημοτικών συμβουλών για να ακολουθήσει νέος γύρος ανακοίνωσης των ονομάτων μέσα στο Φεβρουάριο.