Τι θα πράξει τελικά ο Τάκης Χαντζής;

Θα διεκδικήσει το Δήμο Φαρκαδόνας, μετά τις πιέσεις που δέχεται από συνεργάτες του αλλά και απλούς πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας;

Έντονες είναι οι πιέσεις που δέχεται ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα ο πρώην επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Δημήτρης Χαντζής. Πιέσεις που προέρχονται από δημότες γενικά του Δήμου, αλλά και της περιοχής του. Της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων που τον προτρέπουν να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αν και ο πρώην Καποδιστριακός δήμαρχος γίνεται αποδέκτης αυτών των πιέσεων μέχρι στιγμής και σύμφωνα με πληροφορίες δεν δείχνει να ανοίγει τα χαρτιά του, όπως άλλωστε να ανακοινώνει επίσημα τις προθέσεις του. Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον κ. Χαντζή να επεξεργάζεται αυτές τις ιδέες και να τις συζητά με στενούς συνεργάτες αλλά και μέλη που συμμετείχαν στον συνδυασμό του σε παρελθούσες εκλογικές μάχες.

Από την πλευρά τους πάλι κάτοικοι ειδικά από τις περιοχές των Πελινναίων και της δημοτικής ενότητας Οιχαλίας τον προτρέπουν ανοιχτά, βλέποντας στο πρόσωπο του πολλά πλεονεκτήματα και θετικά στοιχεία μεταξύ αυτών την αγάπη του για τον τόπο.

Τι πράξει όμως στο τέλος και βαδίζοντας προς τις εκλογές ο κ΄. Χατζής; Είναι απορίας άξιον.

Τελικά η μάχη συνεχίζεται. Πλέον γίνεται κατανοητό ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την κατάθεση υποψηφιοτήτων και δεν αποκλείονται αποχωρήσεις και νέες εμφανίσεις στο προεκλογικό προσκήνιο.