Την 3η θέση κατέλαβε η ομάδα Μπάσκετ εργαζομένων Φαρκαδόνας

Επικράτησε της ομάδας Εθελοντών Τρικάλων με σκορ 44-38 στη φάση του  μικρού τελικού του 1ου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εργαζομένων-Παλαιμάχων-Ανέργων που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και η ομάδα της Φαρκαδόνας  αναδείχτηκε Τρίτη αφού επικράτησε των εθελοντών Τρικάλων με 44-38. Πρώτη  αναδείχθηκε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών που επικράτησε με 58 έναντι 55 της Ε.Ε. Φρουράς Κ.Κ. Τρικάλων.
Στον τελικό που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων , χρειάστηκε η παράταση (50-50 κ.α.) ώστε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών να επικρατήσει της Ε.Ε. Φρουρά Κ.Κ. Τρικάλων με 58-55 και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ομάδα Εργαζομένων – Παλαιμάχων – Ανέργων Δήμου Τρικκαίων.
Κορυφαίος από τους νικητές , σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο Τσιούκας με 15 πόντους και 4 τρίποντα και τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Γεωργάκης με 13 πόντους και ο Μαυρίκος με 11, ενώ από τους ηττημένους πολυτιμότερος και πρώτος σκόρερ της συνάντησης ο Αλεξίου Θ. με 17 πόντους και 3 τρίποντα.
Στον μικρό τελικό οι Αγροκτηνοτρόφοι Φαρκαδόνας επικράτησαν των Εθελοντών Τρικάλων με σκορ 44-38.
Διαιτητές :Λιλής -Μπαράκου
Δεκάλεπτα: 9-13 , 20-20, 31-26, 44-38.
Αγροκτ. Φαρκαδώνας (Κωνσταντέλλος) Τσιούφης 3, Χαλβατζάς 2, Ζώης 1, Λέτσιος 4, Κωνσταντέλλος 12, Σπήλιος 10, Κουρσοβίτης 2, Νότας , Μπιτήρνας 4(1), Χριστοδούλου 6.
Εθελοντές (Φατούρος) Μπούγλας 5, Τσαρουχας 1, Κατσαρός 9, Μπούργος , Λάσκος 5, Αντωνάκης , Λάππας , Ντέρης 10, Ζιώγκος 8.
Μετά το πέρας της συνάντησης έγιναν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων και συγκεκριμένα στους διαιτητές και στους κριτές από τη δημοτική σύμβουλο κ. Έφη Λεβέντη , στην τρίτη ομάδα του τουρνουά την Φαρκαδόνα από τον κ. Μιχάλη Λάππα, πρόεδρο ΔΣ Δήμου Τρικκαίων, στη δεύτερη ομάδα από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ Άκη Αναστασίου , ενώ ο Δήμαρχος Τρικκαιων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών.
Τους δύο τελευταίους αγώνες των Φαρκαδόνιων παρακολούθησε από κοντά και ο αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κος Ηλίας Καραμάνος ο οποίος έδωσε τα εύσημα στους αγωνιζόμενους για τις καλές εμφανίσεις καθώς ήταν η μοναδική ομάδα που συμμετείχε και προπονούνταν σε ανοιχτό γήπεδο (με ότι αυτό συνεπάγεται βροχή, αέρα, σκόνη, ήλιο) χωρίς καμία ουσιαστική προδιαγραφή άνεσης και ασφάλειας αλλά παρόλα αυτά κέρδισε τις εντυπώσεις και κατετάγη στην 3η θέση.