Την Αγγλική Γλώσσα θα διδαχτούν οι Φαρκαδόνιοι

Ο Δήμος Φαρκαδόνας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, συμπλέουν με την πρωτοβουλία της εταιρίας Linguaphone, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε οικονομικά αδύναμους πολίτες να διδαχθούν την Αγγλική Γλώσσα

Μια ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη πρωτοβουλία για ένα μεγάλο μέρος πολιτών έλαβε ο Δήμος Φαρκαδόνας. Με ένα συμβολικό ποσό και με την συνεργασία της εταιρίας Linguaphone πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας θα λάβουν γνώσεις γύρω από την Αγγλική Γλώσσα.

Στην εποχή που διανύουμε η γνώση ξένης γλώσσας και ιδιαιτέρως η γνώση της αγγλικής, θεωρείται απαραίτητο προσόν για την ανεύρεση εργασίας, αλλά το κόστος ειδικά για τους οικονομικά ασθενείς είναι δυσβάσταχτο.

Ανταποκρινόμενος λοιπόν σε αυτές τις ανάγκες, ο Δήμος Φαρκαδόνας -μέλος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών πόλεων- το τμήμα Προγραμματισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, συμπλέουν με την πρωτοβουλία της εταιρίας Linguaphone, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε οικονομικά αδύναμους πολίτες να διδαχθούν την Αγγλική Γλώσσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Το κόστος συμμετοχής είναι 1,5 ευρώ ανά μήνα, 22,32 ετησίως και για τους υπόλοιπους πολίτες που θέλουν να επωφεληθούν του προγράμματος 2 ευρώ, δηλαδή 29,76 ετησίως (σε περίπτωση οικογένειας το ποσό περιλαμβάνει όλα τα μέλη) καταβάλλεται ετησίως και επιβαρύνει τον Δήμο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουνε γνώσεις Αγγλικής γλώσσας να διαθέτουνε υπολογιστή και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος Κέντρο Κοινότητας στα τηλέφωνα 2433350052, 2433350056.