Την εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζει ολοένα και περισσότερο ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Στην Κρήνη περιόδευσε ο Μιχάλης Μπαγιώτης, συναντήθηκε με πολίτες, αντάλλαξε απόψεις και έλαβε μηνύματα πλήρους στήριξης από ένα πολυπληθές ακροατήριο

Προσκλητήριο στήριξης του ψηφοδελτίου «Νέο Ξεκίνημα» που ηγείται ο Μιχάλης Μπαγιώτης απευθύνθηκε στη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό διαμέρισμα Κρήνης, της Δημοτικής Ενότητας Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Προσκλητήριο ενίσχυσης ενός συνδυασμού που καθημερινά βαδίζει ιδιαιτέρως ανοδικά, συναντώντας ευρεία απήχηση στον κόσμο, σε άτομα κάθε ηλικίας που εμπιστεύονται τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μπαγιώτη και την πλειάδα συνεργατών του, που στελεχώνουν δημοτικό και τοπικά ψηφοδέλτια που στηρίζουν την υποψηφιότητα του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα».

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗLIVE» o υποψήφιος δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι περιηγήθηκαν στα καφενεία του χωριού, χαιρετώντας έναν προς έναν τους κατοίκους. Δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται δίπλα τους, θα αφουγκράζονται τα προβλήματα και θα αναζητούν από κοινού λύσεις μέσα από ένα γόνιμο διάλογο.

Θα είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε ζήτημα, επιδιώκοντας την προώθηση μέσα από την συνεργασία Δήμου, τοπικού συμβουλίου και κατοίκων.

Λίγο αργότερα βρέθηκαν σε κεντρικό καφενείο του χωριού, όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μπαγιώτη, με αναφορά σε τρέχοντα ζητήματα που αφορούν το Δήμο, όπως επίσης και με διάλογο που αναπτύχτηκε με τους πολίτες για τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού.

Το κλίμα υπήρξε ιδιαίτερα ζεστό, με τους κατοίκους της Κρήνης να μεταφέρουν ενθαρρυντικά μηνύματα πλήρους στήριξης, μιας τόσο οι ίδιοι, όσο και ευρύτερα οι συνδημότες του Δήμου Φαρκαδόνας επιδιώκουν μια δημοτική Αρχή, που θα την νιώθουν δίπλα τους, μια δημοτική Αρχή που θα είναι κοντά στο δημότη και στα προβλήματά του, μια δημοτική Αρχή, προσιτή, με θέληση για την οργάνωση κάθε ζητήματος που θα βελτιώσει στο μέγιστο την ποιότητα ζωής των κατοίκων μέσω της ανάπτυξης των κατάλληλων και επιθυμητών δράσεων.