Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στην Καρδίτσα η συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά

Θα παρευρεθούν και κάτοικοι χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας που αποτελούν Χριστιανούς Μάρτυρες του Ιεχωβά

Την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην πόλη της Καρδίτσας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Thessalikon Grand» η 1η ετήσια γενική συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Η έναρξη της συνέλευσης έχει οριστεί για τις 09:40 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 το απόγευμα και θέμα της θα είναι «Να είστε ισχυροί». Το θέμα της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του έτους βασίζεται στο εδάφιο της Αγίας Γραφής που είναι καταγραμμένα στον Ιησού του Ναυή 1:9.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μας βοηθήσει να οικοδομηθεί και να χρησιμοποιηθεί η πνευματική δύναμη. Να γίνει γνωστό πως ο Θεός μπορεί να ενισχύσει τον άνθρωπο και τι πρέπει να κάνει για να παραμείνει πνευματικά ισχυρός.

Οι ομιλίες που θα παρουσιαστούν καθώς και οι συνεντεύξεις, οι επιδείξεις και οι εμπειρίες που θα ακουστούν θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες Μάρτυρες, να εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο το προνόμιο που έχουν να υπηρετούν τον υπέρτατο Θεό του Σύμπαντος, όπου το όνομά του είναι Ιεχωβά, την πηγή της ισχύος και της Δύναμης. Θα ακουστούν Γραφικές ομιλίες προς όφελος μικρών και μεγάλων, όπως «Αν και Αδύναμοι, Ενδυναμωθείτε», επίσης πως μπορούν οι νεαροί και γαμήλιοι σύντροφοι να υποστηρίζουν την Κυριαρχία του Ιεχωβά. Επιπλέον στο πρώτο μέρος του προγράμματος της Κυριακής, περιλαμβάνεται το βάπτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού.

Ενδιαφέρον για τους Μάρτυρες θα έχει η ομιλία με θέμα «Να στέκεστε Σταθεροί στην Πίστη…Να γίνεστε Κραταιοί», στις 14:55 μ.μ.